Fenerbahçe'nin eski kalecisinden Kameni'ye sert sözler: Fenerbahçe'de işi yok!

08.03.2018 - 12:53 | Son Güncellenme: 08.03.2018 - 12:53

Fenerbahçe'nin eski kalecisinden Kameni'ye sert sözler: Fenerbahçe'de işi yok!

Samsunspor'un eski teknik direktörü Engin İpekoğlu, Kırmızı - Beyazlı takımdan ayrılık sürecini anlattı.

Süper Lig ve 1. Lig'deki son durumu değerlendiren İpekoğlu, Fenerbahçe'nin file bekçisi Kameni hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Engin İpekoğlu, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte detaylar...

Samsunspor'da çok zorlu bir süreçte görevi devraldık. Göreve başlarken; devre arasına kadar mevcut kadroyla mücadele edeceğimiz ve ara transfer döneminde yapacağımız takviyelerle amacımız Süper Lig'e yükselmekti. Fakat yönetimsel anlamda çok zorlu bir süreç atlatık, devre arasında ideal 11'den 3 oyuncumuzu kaybettik. Dengesiz bir ücret dağılımı da söz konusuydu. Bu süreç görevi bıraktığımız güne kadar da devam etti. Samsunspor, çok büyük bir camiadır. Hedef her zaman şampiyonluktur fakat bu hedeflerin altı doldurulamadıktan sonra işler böyle olmuyor.

Kavga etmeden görevimi bıraktım!

Samsun basını çok entresan, bizden önce çalışan teknik direktörlerle de problem yaşamışlar. Ben de, basın bizimle kavga etmeden görevimi bıraktım. Burada iyi sonuçlar alsak da bizimle ilgili en ufak olumlu bir şey yazmadılar. Sanırım bizi sevemediler.

Denizlispor sıkıntılı bir durumda

Samsunspor'un alt lige düşme gibi bir olay yaşayacağını tahmin etmiyorum. Biz görevdeyken belli bir sistem üzerine yoğunlaştık. Son 2 maçta da yerimize göreve gelen Besim Durmuş aynı sistemi uyguladı. Özellikle son hafta alınan sonuçlardan sonra Denizlispor sıkıntılı bir durumda.

Volkan'ı oynatırım!

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in performansı tartışılmıyor. Volkan'ın tecrübesine rağmen; saha içindeki davranışları ve yapmış olduğu çirkin hareketler problem yaratıyor. Beşiktaş maçında da bunu gördük. Ben Fenerbahçe'nin teknik ekibinde yer alsam; kalede Volkan Demirel'i oynatırım. 

Kameni'nin Fenerbahçe'de işi yok.

Kameni olsa da olur, olmasa da olur. Kameni gibi bir kalecinin Fenerbahçe'de işi yok. Kameni vasat bir kaleci. Sezon öncesi Kameni transferi yerine genç bir kaleci Volkan'ın yanında geliştirilebilirdi.

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler