Fenerbahçe’nin eski kaptanından ilginç sözler: Alex kim ya?

02.05.2021 - 16:43 | Son Güncellenme: 02.05.2021 - 16:54

Fenerbahçe’nin eski kaptanı Ümit Özat, katıldığı bir televizyon programında Alex De Souza’nın heykelinin dikilmesini çarpıcı sözlerle eleştirdi, sosyal medyada gündem oldu.

Fenerbahçe’nin eski kaptanından ilginç sözler: Alex kim ya?

AJANSSPOR-HABER

 

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ümit Özat, Alex De Souza'nın heykelinin dikilmesinin absürt olduğunu söyledi. NTV’de Kırılma Anı programına konuk olan Özat, “Bu kulüpte Can Bartu'nun heykeli dikilmemiş, Alex kim ya? Bizi geçtim Rıdvan Dilmen'in, Oğuz Çetin'in olmadığı yerde Alex'in mi heykeli olacak?” dedi. 

'Hagi'ye, Sergen'e karşı Bizim de Alex'imiz var'

Brezilyalı futbolcunun heykelinin dikilmesini, “Galatasaray'ın Hagi'ye, Beşiktaş'ın Sergen'e sahip oluşundan sonra ‘Bizim de Alex'imiz var’ duygusunun dışa vurumu olarak değerlendiren eski Fenerbahçeli şöyle devam etti: "Alex iyi oyuncu olduğu için kaptanlığı aldı. Her sene 30 gol atan adama kaptanlık bandını vereceksiniz. Doğru bir şey mi? Doğru bir şey. Maalesef doğru bir şey."

 

'Alex'in heykelinin dikilmesi absürd'

Program sunucusu Emek Ege'nin, "Ama Alex’in heykeli de var" sözünün üzerine Özat, "Heykel konusuna gelince, Ben orada Aziz Yıldırım'a katılıyorum, çok absürt bir şeydi. Ben onun bir proje olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Ümit Özat: Keşke sahada ölseydim

Program sırasında Köln’de oynarken sahada yaşadığı kalp rahatsızlığı da gündeme gelen Ümit Özat’ın, “Sahada geçirdiğim kalp krizi sırasında keşke ölseydim. O zaman ölseydim belki aileme bu kadar sıkıntı yaşatmazdım" diyerek duygusal anlar yaşaması da dikkat çekti.

Fenerbahçe taraftarlarından Ümit Özat'a tepki

Ayrıca Fenerbahçe'de teknik direktörlük hayali olduğunu açıklayan Ümit Özat’a, sarı lacivertli taraftarlar sosyal medyada büyük tepki gösterdi. Fenerbahçeliler, Özat’a Alex De Souza’nın gol ve asist istatistiklerini paylaşarak yanıt verdi. Bazı taraftarların da “Evet Alex’in Kadıköy’e 1 heykelinin dikilmesi yanlış en az 9-10 tane heykeli dikilmeli” yorumunu yaptıkları görüldü.

Emre Belözoğlu ile de karşı karşıya geldi

Ümit Özat geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe A Takım Direktörü Emre Belözoğlu ile yaşadığı polemik nedeniyle de gündem olmuştu. Bu sezon TFF 1. Lig'de Adana Demirspor'un teknik direktörlüğünü yapan Özat ardından Ankaraspor'u çalıştırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler