Fenerbahçe'nin eski yıldızı Janssen, Tottenham'dan ayrılıyor! İşte yeni adresi...

22.01.2019 - 11:27 | Son Güncellenme: 22.01.2019 - 14:27

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Janssen, Tottenham'dan ayrılıyor! İşte yeni adresi...

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Fenerbahçe forması giyen Vincent Janssen'in yeni takımı belli oluyor. İngiliz basını, Hollandalı golcünün Çin'in yolunu tutacağını iddia etti. 

Tottenham, Janssen'i gözden çıkardı!

Tottenham'ın 2016 yılında 17 milyon sterlin bonservis ücreti ödeyerek AZ Alkmaar'dan transfer ettiği Janssen, Kuzey Londra ekibinde beklenen performansı gösteremedi. Geçen sezon Fenerbahçe'ye kiraya verilen 24 yaşındaki oyuncu, bu sezonun ilk yarısını da sakat geçirmişti. 

Teknik direktör Pochettino ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Janssen'in planları arasında olmadığını ifade etmişti. 

İşte Janssen'in yeni ekibi! Dembele'yle yine takım arkadaşı olacak...

The Sun'ın haberine göre Janssen'in bir sonraki adresi Çin olacak. Sevilla'dan gelen kiralama  teklifini reddeden Hollandalı'nın Çin Süper Lig ekiplerinden Guangzhou R&F'ye transfer olacağı kaydedildi. Tottenham'ın bir başka oyuncusu Mousa Dembele de geçtiğimiz günlerde bu ekibin yolunu tutmuştu. 

Tottenham bu transferden 5 milyon sterlin gelir bekliyor.

Janssen'in Fenerbahçe performansı!

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 19 maça çıkan Janssen 5 gol 4 asistlik bir performans sergilemişti. Yıldız oyuncu, 2019'da Tottenham U23 takımıyla iki maça çıktı ve bu maçlarda 1 gol atıp 2 de asist üretti. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler