Eski Fenerbahçeli Karavaev'den Dinamo Kiev maçı öncesi flaş sözler!

11.07.2022 - 14:30 | Son Güncellenme: 11.07.2022 - 14:40

Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacağı Dinamo Kiev'de forma giyen sarı lacivertli takımın eski futbolcusu Oleksandr Karavaev'den iddialı açıklama....

Eski Fenerbahçeli Karavaev'den Dinamo Kiev maçı öncesi flaş sözler!

Bir dönem sarı lacivertlilerde de forma giyen Ukraynalı futbolcu, takımı Dinamo Kiev'in Fenerbahçe'yi eleyebileceğini ifade etti.

"Turu geçmek için şansımız var"

Fotomaç'ta yer alan habere göre; ülkesinin basına konuşan Ukraynalı yıldız yaptığı açıklamada, şu anda Fenerbahçe maçına yüzde 100 hazır olduklarını söylemese de yüksek bir fiziksel uygunluk düzeyine yaklaştığını ifade ederek, "İsviçre'deki son hazırlık maçında takım olarak daha koordineli bir etkileşim gösterdik. Antrenmanlarda yaptıklarımızı sahaya aktarıyoruz ve her gün daha iyi oluyoruz. Fenerbahçe ile Partizan arasındaki hazırlık maçını izledik. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'nın başındayken yollarımızın kesiştiği Jorge Jesus'un oyununun göze çarptığı, organize bir takım olduğunu söylemeliyim. Bence turdaki en güçlü 2 takım karşı karşıya gelecek. Ancak, turu geçmek için şansımız var. Çünkü bu maça çok dikkatli bir şekilde çalışıyoruz." dedi.

İlk maç 20 Temmuz'da

Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile ilk maçını 20 Temmuz'da, saat 21.00'de oynayacak. Turun rövanş mücadelesi ise 27 Temmuz'da oynanacak ve mücadele saat 20.00'de başlayacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den resmi açıklama! Anlaşma sağlandı, İstanbul'a geliyor
Habere Git

Karavaev'in performansı

Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk'ten 2016-17 sezonunun devre arasında 6 aylığına kiraladığı sağ bek Karavaev, sarı lacivertli forma ile 6 maçta forma giyip 1 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.30 yaşındaki Ukraynalı futbolcu geçtiğimiz sezon Dinamo Kiev formasıyla ise 26 maçta sahaya çıkarken 3 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler