"Fenerbahçe'nin Ferguson'u olacak"

04.08.2020 - 13:37 | Son Güncellenme: 04.08.2020 - 13:42

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, Erol Bulut ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Gelecek sezon Fenerbahçe'nin başına geçecek olan Erol Bulut başarılı olabilir mi? Ali Şen, düşüncelerini paylaştı.

"Fenerbahçe'nin Ferguson'u olacak"

Fenerbahçe, gelecek sezon takımın başına Erol Bulut'u getirecek. Sarı-lacivertlilerin eski başkanlarından Ali Şen, Erol Bulut hakkında değerlendirmelerde bulundu. Erol Bulut, Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi? Ali Şen fikirlerini paylaştı. 

Ali Şen'den Erol Bulut'a destek

Sözcü gazetesine konuşan Ali Şen, Erol Bulut hakkında iddialı cümlelere imza attı. Şen, Bulut'un Fenerbahçe'nin Alex Ferguson'u olacağı görüşünü paylaştı. 

"Erol Bulut'un Ferguson olmasını bekliyorum"

Ali Şen yaptığı açıklamada, "Erol Bulut'u futbolcu olarak Türkiye'ye getiren benim. E.Frankfurt'ta oynuyordu. Emre Belözoğlu'nun sportif direktör, yardımcılarından birinin de Volkan Demirel olduğu bu idari ve teknik kadro yapılanmasında, ben Erol Bulut'tan bir Alex Ferguson olmasını bekliyorum. Olacağına da inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

Türk futbolu için de önemli...

Ali Şen, Fenerbahçe'nin Erol Bulut ile birlikte şampiyonluklar kazanacağına inanıyor. Şen, Alanyaspor'dan ayrılan Bulut'un Türk futboluna büyük hizmetler vereceğinin de altını çizdi. 

"Fenerbahçe şampiyon olur"

Fenerbahçe'nin eski başkanı, "Gelecek sezon ve daha sonraki yıllarda Fenerbahçe'nin bu teknik ve idari kadroyla önemli başarılar kazanacağına, şampiyon olacağına inanıyorum. Erol Bulut kendine güvenen, kültürlü, Almanca, İngilizce ve Yunanca gibi dilleri konuşabilen, futbol altyapısını Almanya'da almış, Alman disipliniyle yetişmiş başarılı bir futbol adamıdır. Çalışma azmi, hırsı ve karakteriyle de F.Bahçe'ye yakışan bir isimdir. Benim yakından tanıdığım Erol Bulut, teknik direktör olarak da Türk futboluna büyük hizmetler verecektir" görüşünü savundu. 

Senin için hazırladığımız haberler