İsmail Kartal: Oyuncularımızla konuştuk ve maçı kazandık

21.08.2023 - 23:59 | Son Güncellenme: 22.08.2023 - 00:06

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Samsunspor maçını yorumladı; maça iyi başlayamadıklarını söyledi.

İsmail Kartal: Oyuncularımızla konuştuk ve maçı kazandık

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Samsunspor maçını yorumladı; maça iyi başlayamadıklarını söyledi. Kartal, kaliteli yeni transferlerin tam hazır olmadığını söyledi. 

"Gerçekten futbol şehri Samsunspor'a başarılar diliyorum" diyerek sözlerine başlayan İsmail Kartal, "Maça iyi başlayamadık. Bu kadar güzel ambiyansta daha iyi zeminde oynamak isterdik. Oyuna tutuk başlamamızı sağladı. Yavaş yavaş oyunu ele aldık. Sahanın durumunu konuşup oyuncularımızla konuşmamızı yaptık ve kazandık" dedi.

Yeni transferlerin kalitesinin belli olduğunu söyleyen Kartal, "Tam hazır değiller. Zaman içerisinde fiziksel olarak takımın seviyesine geldiklerinde oyun gücümüzü artıracaklar. İki oyuncumuzun da ayaklarına kramp girdi. Tam hazır olmadıklarını gördük. Maçtan önce bunu planlamıştık. Zaman içerisinde fizik olarak seviyeleri yükselince daha çok katkı sağlayacaklar" diye konuştu.

Fikstür sıkışıklığına vurgu yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Zamanla yarışıyoruz. 2.5 gün vaktimiz var. En sağlıklı oyuncularımızla Twente karşısına çıkıp rövanş maçına avantajlı çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Fred'in iptal edilen golü için İsmail Kartal ne dedi?

Fred'in iptal edilen golünün sorulması üzerine Kartal, "Daha tam olarak izleyemedik. Bakıp izleyeceğiz. Burada hakemlerin takdirine bırakmak lazım. Öyle karar verdiler. Çok fazla üzerinde durmak istemiyorum" yanıtını verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler