Transfer | Fenerbahçe'de Melih Bostan, Eskişehirspor'a Kiralandı.

Akın Ungan
15.02.2023 - 18:13 | Son Güncellenme: 15.02.2023 - 18:27

TFF 3. Lig'de transfer tahtasını açan Eskişehirspor, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Melih Bostan'ı kiraladı. Melih, kampa katıldı. İşte sözleşmenin detaylar.

Transfer | Fenerbahçe'de Melih Bostan, Eskişehirspor'a Kiralandı.

Sezon başında kadrosuna yaptığı takviyeler ile şampiyonluk parolası ile yarışa başlayan Fenerbahçe, genç oyunculara yaptığı yatırımlara da devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, altyapılarından yetiştirdiği bir futbolcusunu 3. Lig'e gönderiyor.

18 yaşındaki Ahmet Bostan Eskişehirspor'da

Vole'nin haberine göre TFF 3. Lig'de transfer tahtasını açan Eskişehirspor, Fenerbahçe'nin U-19 takımında forma giyen genç futbolcu Melih Bostan'ı renklerine bağladı. Es Es, 18 yaşındaki santrforu kiralık olarak transfer etti.

Eskişehir kampına katıldı

Eskişehirspor, Melih Bostan'ı 4 ay + 1 yıl opsiyonlu şekilde kiraladı. Fenerbahçe'den ayrılan genç oyuncu, Eskişehirspor'un kampına katıldı.

İlgini Çekebilir
Yerli Haaland "Ne Fener, Ne Cimbom" dedi! İşte yeni takımı
Habere Git

Derince'de yetişti, 2016'da Fener'e geldi

8 Nisan 2004 doğumlu Melih Bostan, Kocaeli'nin Derince ilçesinde futbola başladı. 2016'da Fenerbahçe'nin kapısından giren santrfor, Sarı-Lacivertliler'in alt yaş kategorilerinde forma giydikten sonra Serik Belediye'ye kiralandı. Melih Bostan, 2021 yazında ise Fenerbahçe'ye geri döndü.

Bu sezon U-19 Süper Ligi'nde 14 karşılaşmada görev alan Melih Bostan, 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 18 yaşındaki futbolcu, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler