Celta Vigo ve Villarreal, Fenerbahçe'den İsmail Yüksek'e talip oldu

Ali Bozkurt
17.10.2022 - 11:37 | Son Güncellenme: 17.10.2022 - 11:48

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin formasını giyen genç oyuncu İsmail Yüksek'i La Liga ekipleri Celta Vigo ve Villarreal, transfer etmek istiyor. Detaylar...

Celta Vigo ve Villarreal, Fenerbahçe'den İsmail Yüksek'e talip oldu

AJANSSPOR HABER

2020 yılında Gölcükspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan genç oyuncu İsmail Yüksek, teknik direktör Jorge Jesus ile birlikte forma bulduğu maçlarda dikkatlerini üstüne çekmeye başladı. Yüksek'e son olarak La Liga'dan iki takip çıktı. Detaylar...

İki dev talip oldu

Sabah Gazetesinde yer alan habere göre, Sadece 2 ay gibi kısa bir sürede kalitesini ve potansiyelini belli eden İsmail Yüksek, İspanya La Liga'nın önemli takımlarından Celta Vigo ve Villarreal'in scoutlarını peşine taktı. Geçen hafta oynanan Avrupa Ligi'ndeki AEK Larnaca maçında Fenerbahçeli orta saha oyuncusunu canlı takip eden bu iki kulübün, transfer planlamasında yer alan İsmail için devre arasında sarı-lacivertli kulübün kapısını çalabileceği gelen haberler arasında.

''İspanya hayalim''

İsmail Yüksek, 2021'de Fenerbahçe'den kiralık olarak Bursaspor'a gittiğinde verdiği bir röportajda İspanyol ekiplerini çok sıkı takip ettiğini belirterek, "Avrupa'da futbol oynamak isterim. La Liga benim stilime daha uygun. Hedefim orada forma giymek" demişti.

Yeni sözleşme sunulacak

Ayrıca çıkan diğer haberlere göre Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken İsmail Yüksek ile yeni sözleşme yapılacak. 2025 yılına kadar sözleşmesi olan genç oyuncu için Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu, sözleşmesini uzatma kararı aldı. Son 2 yılı başka takımlarda kiralık geçiren, bu sezon başı Sarı-Lacivertli ekiple hazırlık kampında yer alan Yüksek, teknik direktör Jorge Jesus’un verdiği şansları iyi değerlendirdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de hedef 3 puan! İşte Jesus'un ilk 11'i
Habere Git

Maaşı artacak

Şu anda yıllık 250 bin TL kazanan Yüksek’in maaşına ciddi bir zam yapılacak.

Senin için hazırladığımız haberler