Fenerbahçe'nin genç yıldızı transferde paylaşılamıyor

Aleyna Gürgen
03.07.2024 - 10:13 | Son Güncellenme: 03.07.2024 - 10:19

Geçen sezon Kocaelispor’da kiralık olarak forma giyen Emir Ortakaya’nın talipleri artıyor. Antalyaspor, Göztepe ve Bodrum FK’nin listesinde yer alan Fenerbahçe’nin genç futbolcusu için Alanyaspor da devreye girdi.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı transferde paylaşılamıyor

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR  

Önceki sezon Göztepe, geçen sezon da Kocaelispor’da gösterdiği performansla beğeni kazanan Fenerbahçe’nin genç futbolcusu Emir Ortakaya’nın talipleri artıyor. Antalyaspor, Göztepe, Kocaelispor ve Bodrum FK’nin listesinde yer alan Fenerbahçe’nin genç futbolcusu için Alanyaspor da devreye girdi.

Mourinho’nun kararı bekleniyor

Son iki sezonu kiralık olarak farklı takımlarda geçiren Emir Ortakaya’nın transferle ilgili olarak vereceği karar için gözler Jose Mourinho’da… Portekizli çalıştırıcının tüm futbolcuları görmek istediği ve sonrasında bir karar alacağı öğrenildi. Emir Ortakaya’nın kiralık olarak gönderilmesi kararı çıkması halinde genç futbolcu, gelen teklifler arasında bir karar alacak. 

Trendyol 1. Lig’de oynadı

2022 yılında Gençlerbirliği’nin altyapısından Fenerbahçe’ye transfer olan genç futbolcu, son iki sezonda TFF 1. Lig ekipleri Göztepe ve Kocaelispor’da forma giydi. Geçen sezon Kocaelispor formasıyla dikkat çekecek bir performans ortaya koyan Emir Ortakaya, 31 maçta sahaya çıktı ve 3 gol, 2 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’nin yıldızına Premier Lig’den transfer teklifi geldi!
Habere Git

Milli formayı giyiyor

A Milli Takım dışında milli takımların her kategorisinde forma giyen genç futbolcu; U15’te 4, U16’da 16, U18’de 9, U19’da 2 ve U21’de 1 kez maça çıktı. Başarılı futbolcu, milli formayla 4 kez de gol sevinci yaşadı.  

Senin için hazırladığımız haberler