Fenerbahçe’nin geniş kadrosu iyice daraldı!

18.01.2021 - 23:15 | Son Güncellenme: 19.01.2021 - 00:00

Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Perşembe günü oynanacak maç öncesi Fenerbahçe'de sakat ve cezalı oyuncular dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe’nin geniş kadrosu iyice daraldı!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Geçirdiği sıkıntılı sürecin ardından çıkışa geçen Fenerbahçe’de perşembe günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile oynanacak karşılaşma öncesi sakat ve cezalı oyuncuların fazla oluşu dikkat çekiyor.

Sarı lacivertlilerde Diego Perotti, Tolga Ciğerci, Gökhan Gönül, Kemal Ademi, Sinan Gümüş, Ferdi Kadıoğlu ve Jose Sosa’nın sakatlıkları bulunuyor. Bu oyunculardan Sosa, Ferdi Kadıoğlu ve Gökhan Gönül’ün maça yetişme ihtimali bulunuyor.

Ankaragücü maçında sakatlık yaşayan Enner Valencia ve Serdar Aziz’in kesin durumu yapılacak kontrollerde belli olacak. Valencia’nın yetişmesi bekleniyor.

Caner Erkin sarı kart cezasını tamamlarken kupadaki Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Mert Hakan Yandaş’a verilecek ceza henüz kesinlik kazanmadı. Ozan Tufan da sarı kart cezalısı durumuna düşerek Sivas deplasmanında takımdaki yerini alamayacak.

Fenerbahçe’de Sivas deplasmanında özellikle orta sahada Ozan Tufan’ın olmaması ve savunmadaki Serdar’ın sakatlanması keyifleri kaçırdı. Sezon başından beri sakatlıklar ile başı dertte olan sarı lacivertli takım yine tam kadro olarak karşılaşmaya çıkamayacak.

Teknik direktör Erol Bulut sakatlardan gelecek rapora göre Sivas maçı kamp kadrosuna genç oyuncuları alması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler