Fenerbahçe’nin gizli serveti

03.04.2021 - 01:14 | Son Güncellenme: 03.04.2021 - 01:24

Fenerbahçe haberleri… Sarı lacivertlilerin üç yıldız futbolcusu şimdiden Avrupa kulüplerinin gözdesi oldu. Kanarya, Altay Bayındır, Attila Szalai ve Ozan Tufan’ın olası transferlerinden önemli bir gelir bekliyor. İşte detaylar…

Fenerbahçe’nin gizli serveti

AJANSSPOR-HABER

Son dönemde Avrupa kulüplerine yüksek bonservislerle futbolcu satışları gerçekleştiren Fenerbahçe bu yaz da geleneği sürdürebilir. Sarı lacivertli takımda bu sezon performansıyla öne çıkan 3 isim var. Fanatik’te yer alan habere göre kaleci Altay Bayındır, stoper Attila Szalai ve orta sahanın yükselen değeri Ozan Tufan, Avrupa’ya en çok göz kırpan oyuncular.   

Altay'la Ajax ve Tottenham ilgileniyor

Bu üçlüden Altay Bayındır ligin başından bu yana yaptığı kurtarışlarla Fenerbahçe'nin vazgeçilmezi haline geldi. 22 yaşındaki kaleciyi Ajax ve Tottenham'ın takip ettiği belirtiliyor. Sarı-lacivertliler kolay kolay bırakmayı düşünmediği file bekçisinden 25 milyon Euro civarında bir bonservis bekliyor.

Szalai'yi Leicester City takipte

Kanarya’da dikkat çeken bir diğer isim ise Attila Szalai. Takıma devre arasında katılmasına rağmen kısa sürede kendini kanıtlayan Macar stoperin adı, ülkesinin basınında Leicester City ile anıldı. Fenerbahçe'nin ise bu oyuncu için de 25 milyon Euro talep ettiği öne sürüldü.

Ozan Tufan Ada'ya göz kırpıyor

Son olarak Milli Takım’daki performansıyla büyük beğeni toplayan Ozan Tufan için 20 de milyon Euro’luk bonservis beklentisi var. İngiliz basınında Liverpool ile adı anılan Ozan, Letonya maçı öncesi basın toplantısında verdiği demeçte de Premier Lig'de oynamak istediğini vurgulayarak Ada’ya mesaj yollamıştı.

Vedat Muriç ve Eljif'ten 36 milyon Euro geldi

Böylece Fenerbahçe’nin transferin gözdesi haline gelen üçlüsünden yaklaşık 70 milyon Euro'luk bir beklenti içinde olduğu ifade ediliyor. Sarı lacivertliler son dönemde hem Eljif Elmas’ı hem de Vedat Muriç’i 18’er milyon Euro bedelle İtalya Ligi Serie A’ya göndermişti.

Senin için hazırladığımız haberler