Fenerbahçe, Kenan Koçak ile temasa geçti iddiası

16.12.2021 - 08:33 | Son Güncellenme: 16.12.2021 - 16:25

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de kötü sonuçların devam etmesi nedeniyle Vitor Pereira ile yolların ayrılması beklenirken, sarı lacivertlilerin yerli hoca adayıyla ilgili flaş bir iddia geldi.

Fenerbahçe, Kenan Koçak ile temasa geçti iddiası

Ligde son olarak Gaziantep FK karşısında alınan 3-2'lik yenilgiyle lider Trabzonspor'la olan puan farkanı düşürme şansını kaçıran Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ile ipler tamamen koptu. Sarı lacivertlilerde teknik direktör arayışları hız kazandı.  

Fenerbahçe muhabiri Yağız Sabuncuoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sarı lacivertlilerin yerli hoca adayını açıkladı.

Kenan Koçak iddiası

Sabuncuoğlu, Fenerbahçe'nin en güçlü yerli teknik direktör adayının A Milli Takım yardımcı antrenörü Kenan Koçak olduğunu ileri sürdü.

"İlk temas kuruldu"

Yağız Sabuncuoğlu paylaşımında, "Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda yerli adaylardan en kuvvetli isim; Kenan Koçak. Kendisiyle ilk temas kuruldu." ifadalerini kullandı.

Stefan Kuntz'un yardımcısı

Son olarak Bundesliga 2 ekibi Hannover'i çalıştıran 40 yaşındaki Kenan Koçak, Şenol Güneş'in ardından milli takımın başına Stefan Kuntz'un getirilmesiyle Alman teknik adamın yardımcısı olarak Milli Takım'da görev almaya başladı.

Kenan Koçak, A Milli Takım öncesinde de bazı Süper Lig kulüplerinin gündemine gelmişti.

Senin için hazırladığımız haberler