Fenerbahçe'nin gözdesi Cristian Medina'nın transfer konuşması ifşa oldu

27.08.2024 - 09:38 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 12:01

Orta sahaya yapacağı takviye için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin listesindeki bir numaralı ismi olan Cristian Medina'nın transfer sözleri ifşa oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin gözdesi Cristian Medina'nın transfer konuşması ifşa oldu

AJANSSPOR - HABER

Fred'in yokluğunda orta sahada sıkıntı yaşayaşan Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcunun alternatiflerden Rade Krunic'in de beklentilerin altında kalması nedeniyle bu bölgeye takviye yapmak için transfer çalışmalarını sürdrüyor.

Fenerbahçe'nin ilk hedefi Cristian Medina

Fenerbahçe'nin orta saha transferi için ilk sıradaki hedefi Boca Juniors forması giyen 22 yaşındaki Cristian Medina.

Yeni teklif yapılacak

Fenerbahçe’nin 11 milyon dolarlık ilk teklifi Boca Juniors tarafından yetersiz görülerek kabul edilmezken Medina'ya başka kulüpler de talip oldu. Bu gelişmelerin ardından sarı lacivertli yönetimin, Jose Mourinho'nun da alınması için ısrarcı olduğu genç orta saha için Arjantin kulübü ile bir kez daha masaya oturacağı ve yeni bir teklif sunacağı bildirildi.

Transfer konuşması ifşa oldu

Öte yandan Fanatik'te yer alan habere göre; Boca Juniors'da forma giyen Arjantinli futbolcunun antrenmandaki transfer konuşması ifşa oldu.

Takım arkadaşı Miguel Merentiel ile sohbet ederken sesi duyulan genç futbolcu, "Şimdi ayrılmazsam bir daha gitmem. Ömür boyu sözleşme imzalamam gerekiyor." ifadelerini kullandı.

23 maçta forma giydi

2023-2024 sezonunda Boca Juniors formasıyla 23 maçta sahaya çıkan 22 yaşındaki futbolcu 1.846 dakika sahada kaldı ve 3 gol 3 asiste imza attı.

Sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan Cristian Medina'nın Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 10 milyon Euro seviyesinde.

Senin için hazırladığımız haberler