Fenerbahçe’nin gözdesine Aslan pençesi!

15.04.2021 - 19:21 | Son Güncellenme: 15.04.2021 - 19:27

İtalyan basını Galatasaray’ın bir dönem Fenerbahçe’nin de çok istediği Inter’in tebrübeli sol beki Aleksandar Kolarov ile temasa geçtiğini duyurdu. İşte detaylar…

Fenerbahçe’nin gözdesine Aslan pençesi!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de sezonun sonuna yaklaştıkça transfer çalışmaları da hız kazandı. Galatasaray da eksiklik hissettiği sol bek pozisyonu için arayışlarını yurt dışında sürdürüyor. Sarı kırmızılılar adına İtalya’dan sürpriz bir iddia geldi.   

Sezon sonu serbest

La Gazzetta dello Sport'a göre, Cimbom sezon sonu sözleşmesi bitecek Alexander Kolarov için temaslara başladı. Haberde Sırp oyuncunun yakın çevresiyle iletişime geçildiği ve transfere yönelik nabız yoklandığı belirtildi. 

Inter kadroda düşünmüyor

Inter, 35 yaşındaki futbolcuyu sezon başında 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Roma'dan renklerine bağladı. Deneyimli sol bekin sözleşmesinde 1 yıllık uzatma opsiyonu da var. Ancak Inter'in bu opsiyonu kullanmayacağı ve yıldızını serbest bırakacağı ifade edildi.

Fenerbahçe Roma'yı ikna edememişti

Bu sezon İtalya’da şampiyonluğa giden takımında yalnızca 7 maçta süre alan Kolarov, 1 asiste imza attı. Ünlü futbolcu ile geçen sezonun başında Fenerbahçe de çokk ilgilenmiş, o dönem Roma forması giyen Kolarov’un kulübüyle anlaşma sağlanamamıştı.

Cimbom'un alternatifleri hazır

Cimbom’un bu hamlesinden sonra sarı lacievrtlilerin de Kolarov için girişimde bulunup bulunmayacağı merakla bekleniyor. Galatasaray ise Sırp yıldız dışında Hollandalı Patrick van Aanholt ve Makedon Ezgjan Alioski gibi isimleri de gündeminde tutuyor.

 

GALATASARAY'A BREZİLYA MİLLİ TAKIMINDAN SÜRPRİZ İSİM

Senin için hazırladığımız haberler