Fenerbahçe'nin gözdesine Beşiktaş da teklif götürmüş!

18.08.2017 - 21:58 | Son Güncellenme: 18.08.2017 - 21:58

Fenerbahçe'nin gözdesine Beşiktaş da teklif götürmüş!

AJANSSPOR- Geçtiğimiz sezonun devre arasında Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Rodriguinho için Beşiktaş'ın da teklif sunduğu ortaya çıktı.

Brezilya'da yayın yapan Yahoo Esportes'in haberine göre Beşiktaş ile Lokomotiv Moskova bu transfer döneminde Rodriguinho için kulübü Corinthians'a resmi teklif sundular. 

İki takımın da 6 milyon Euro'yu gözden çıkardığı fakat buna rağmen Brezilyalı orta sahanın 2018'deki Dünya Kupası'nı düşünerek bu teklifleri reddettiği kaydedildi. 

Rusya'da düzenlenecek turnuvada boy göstermek isteyen yıldız oyuncu düzenli olarak forma giymenin önemini düşünerek böyle bir karar almış. 

20 haftası geride kalan Brezilya Serie A'da 47 puan toplayan Corinthians (1 maçı eksik) en yakın rakibi Gremio'nun 8 puan önünde lider durumda bulunuyor. 

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Fenerbahçe bu transfer için yoğun mesai harcamış, hatta teknik direktör Dick Advocaat, Rodriguinho ile telefonda bir görüşme gerçekleştirmişti. Kararı kulübü Corinthians'a bırakan Rodriguinho verilen ret kararı sonrası takımda kalmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler