Fenerbahçe'nin İstediği El Yamiq'in Menajeri Açıkladı! Spartak Moskova...

Akın Ungan
31.12.2022 - 18:56 | Son Güncellenme: 31.12.2022 - 19:14

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Faslı stoper Jawad El Yamiq'in menajeri açıklama yaptı. Real Valladolid oyuncusu Spartak Moskova'ya yakın.

Fenerbahçe'nin İstediği El Yamiq'in Menajeri Açıkladı! Spartak Moskova...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Sezon başında yaptığı takviyelerle dikkat çeken Fenerbahçe, devre arası transfer dönemi için çalışmalarına devam ediyor. Savunma hattını güçlendirmek isteyen Sarı-Lacivertliler, bir futbolcuyu gündemine aldı. Fakat Ali Koç yönetiminin takip ettiği oyuncudan kötü haber geldi.

Fenerbahçe Jawad El Yamiq'i listesine aldı

Fenerbahçe, 2022 Dünya Kupası'nda Fas Milli Takımı'nda yer alan Jawad El Yamiq'i transfer listesine aldı. Katar'da düzenlenen dev şampiyonada Fas Milli Takımı ile ilk maç hariç tüm müsabakalarda görev alan 30 yaşındaki stoperi yakından takip etti.

Menajeri Spartak Moskova'yı işaret etti

El Yamiq'in menajeri Andrea D'Amico, Rus basınından Sport24'e açıklamalarda bulundu. D'Amico, İspanya'nın Real Valladolid takımında forma giyen tecrübeli stoperin transferi için Spartak Moskova'yı işaret etti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe - Galatasaray derbisini kim yönetsin? Bu öneri çok konuşulur
Habere Git

"Evet, Spartak gerçekten El Yamiq ile imzalamak istiyor"

Andrea D'Amico, Moskovalılar'ın İspanyol kulübüyle Jawad El Yamiq için masaya oturduğunu açıkladı. D'Amico, "Evet, Spartak gerçekten El Yamiq ile imzalamak istiyor" ifadelerini kullandı.

Fener'e iki rakip daha

Fenerbahçe'nin Jawad El Yamiq transferinde rakipleri giderek artıyor. Sarı-Lacivertliler'in Faslı stoper için henüz girişimde bulunmadığı ifade edilen haberde, Spartak Moskova'nın yanı sıra Lokomotif Moskova ve Sampdoria'nın da El Yamiq'i radarında bulunduran takımlar arasında yer aldığı belirtildi.

El Yamiq'in kariyeri

29 Şubat 1992 doğumlu Jawad El Yamiq, ülkesi Fas'ın Khouribga takımında futbola başladı. Raja Casablanca macerasının ardından Genoa ile imzalayarak İtalya'ya gitti. Perugia ve Real Zaragoza'da kiralık olarak forma giyen savunmacı, 2020'de Real Valladolid'e transfer oldu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe tarihi zirvede! Galatasaray peşinde
Habere Git

El Yamiq'in bu sezonki performansı

Bu sezon Real Valladolid forması ile 8 La Liga maçına çıkan El Yamiq, gol ya da asist katkısında bulunamadı. 30 yaşındaki stoper, 1 maçta kırmızı kart görerek, oyun dışında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler