Fenerbahçe'nin gündemindeki Joao Felix'te Manchester City detayı

06.08.2024 - 22:01 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 22:06

Transfer haberleri: Fenerbahçe'nin transfer gündemine bomba gibi düşen Atletico Madrid'in yıldızı Joao Felix'te Manchester City detayı... İşte detaylar.

Fenerbahçe'nin gündemindeki Joao Felix'te Manchester City detayı

AJANSSPOR - HABER

İspanyol basınından çıkan haberlere göre; Fenerbahçe, Atletico Madrid forması giyen Portekizli futbolcu Joao Felix'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Haberde Felix'in Jose Mourinho faktöründen dolayı bu transfere sıcak baktığı kaydedildi.

Felix ayrılıyor

Sezonu kiralık olarak Barcelona'da tamamlayan Joao Felix, Atletico Madrid'e geri döndü. İspanyol ekibinde beklenen performansı veremeyen Joao Felix'in, takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Talipleriyle anlaşma sağlanamadı

Madrid temsilcisinin kapısını ilk olarak Barcelona çaldı. Ancak mali olarak zor zamanlardan geçen Katalanlar, istenen bonservis bedelini karşılayamadı. Premier Lig ekibi Aston Villa ve Felix'in eski kulübü Benfica da yıldız ismi transfer etmek için hamle yapsa da hiçbirinden sonuç alınamadı.

City'ye önerildi

İngiliz basınından Daily Mail'de yer alan habere göre ise; Manchester City'den Julian Alvarez'i kadrosuna katmak isteyen Atletico Madrid, bu transfer için Joao Felix'i kiralık olarak Manchester ekibine önerdi.

Alvarez Madrid'e yakın

City, Alvarez'i takımda tutmak istese de Arjantlinli forvet, Erling Haaland' faktörü sebebiyle forma giyemeyeceğini düşünüyor ve Atletico Madrid'e transfer olmaya sıcak bakıyor.

Bu transferin kısa süre içerisinde olumlu sonuçlanması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler