Fenerbahçe ile anılan Marega için resmi açıklama!

26.03.2021 - 15:43 | Son Güncellenme: 26.03.2021 - 15:48

Fenerbahçe haberleri... Portekiz'de Porto forması giyen Moussa Marega'nın menajeri oyuncusunun geleceği hakkında açıklama yaptı. Marega, Porto'da kalmaya sıcak mı? İşte Fenerbahçe'nin gündemindeki Marega ile ilgili son gelişmeler...

Fenerbahçe ile anılan Marega için resmi açıklama!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Teknik direktör Erol Bulut ile yollarını ayıran Fenerbahçe, sezonun kalan bölümüne sportif direktör Emre Belözoğlu ile birlikte çıkacak. Portekiz basını, taşların yerinden oynadığı Fenerbahçe ile ilgili bir transfer iddiası ortaya attı. Fenerbahçe, Porto'dan Marega ile anlaştı mı? Detaylar haberde...

Marega, Porto ile görüşme yaptı mı?

O Jogo'nun haberine göre; Fenerbahçe, Porto'da oynayan Malili forvet Moussa Marega'yı transfer etmek istiyor. 29 yaşındaki golcü şu sıralarda Porto ile görüşmeler yaptığı gündeme geldi.

Marega'nın menajerinden açıklama

Haberde, Marega'nın Porto ile anlaşamaması halinde adresinin Fenerbahçe olacağı iddia edildi. Bu arada Marega'nın temsilcisi Aziz Ben Aissa dün yaptığı açıklamada  futbolcusunun geleceği hakkında konuştu. Aissa, Porto ile resmi görüşmelere başlamadıklarını ifade etti.

"Marega Porto'da kalmak istiyorum" demedi

Marega'nın menajeri, "Şimdi konuşursam, Porto yönetimine saygısızlık olur. Yakın zamanda görüşeceğiz. Daha sonra da konuşacağım. Ama şu anda yanlış bir şeyler söylemek istemiyorum. Bunun bir faydası yok. Portekiz'de olduğum ve yeni sözleşme şartlarını konuştuğumuz doğru değil. Ayrıca Marega, 'Porto'da kesin kalmak istiyorum' gibi bir şey de demedi" ifadelerini kullandı.

"Porto yönetimine saygı duyuyorum"

Öte yandan Aziz Ben Aissa, "Porto yönetimine ve başkana büyük saygı duyuyorum. O yüzden net bir açıklama yapamam. Şu ana kadar Marega'nın geleceği ve durumu hakkında görüşmedik" diyerek sözlerini tamamladı. 

Marega'nın performansı

Futbol kariyerine Fransa ekibi, 3. Lig takımı Le Poiré-sur-Vie II'de başlayan Marega, burada 34 maçta 6 gol attı. Daha sonra Amiens transferiyle birlikte basamak atladı. Amiens'te 36 maçta 9 kez fileleri havalandıran Marega, 2014-15 sezonunda Portekiz ekibi Maritimo'ya gitti. 16 maçta 8 gol attı ve sonraki sezona da Maritimo'da başladı. 

2015-16 sezonuna Maritimo'da başlayan Marega, 17 maçta 6 gol attıktan sonra Porto'ya transfer oldu. Porto'da 13 maçta 1 gol attı ve sezonu bu performansla bitirdi. 2016-17 sezonunda Vitoria Guimaraes takımında 31 maçta 14 gol ve 7 asistle adından söz ettirdi.

Porto'ya geri dönen Marega, 2017-18 sezonunda 41 maçta 23 gol 7 asist üretti. Marega, 2018-19 sezonunda 47 maçta 21 gol 9 asist kaydetti ve takıma olan katkısını sürdürdü. Marega, geçen sezon ise 45 maçta 15 gol 7 asistle en çok dikkati çeken isimlerden biriydi. İstikrarlı bir oyuncu olan Marega, bu sezon ise şu ana kadar 37 maçta 11 gol 2 asistlik katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler