Fenerbahçe'nin gündemindeydi! Alvaro Morata ayrılıyor...

İsa Kethüda
13.06.2024 - 17:21 | Son Güncellenme: 13.06.2024 - 17:27

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun, Atletico Madrid'de forma giyen yıldız futbolcu Alvaro Morata'yı ikna edebileceği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin gündemindeydi! Alvaro Morata ayrılıyor...

AJANSSPOR-HABER

İspanya'nın en çok satan spor gazetesi AS'ın uluslararası futbol direktörü Jorge Garcia, Atletico Madrid'in Fenerbahçe'nin gündeminde olduğundan bahsedilen Alvaro Morata'yla yollarını ayıracağını söyledi.

İtalya olmazsa Türkiye olabilir

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Garcia, ''Alvaro Morata'nın bu yaz Atletico'dan ayrılacak. Simeone onu yeni dönemde düşünmüyor. İspanya dışında oynayacak. Morata'nın ilk tercihi İtalya'da oynamak. İki dönem Juventus'ta forma giymişti. Atletico'da yılda 5 milyon Euro kazanıyor. 

Şayet İtalya'dan beklediği teklifi bulamazsa başka bir ülkede oynamayı düşünebilir. İtalya olmazsa Türkiye'de oynamak bir seçenek olabilir. Griezmann kesinlikle Atletico'dan ayrılmayacak. Birçok teklif aldığını, ama bunları reddettiğini açıkladı. Atletico'da devam edecek. Ailesi de Madrid'te yaşamak istiyor'' dedi. 

Beşiktaş çok güçlü bir stoper aldı, Savic de gelebilir 

Beşiktaş'ın Gabriel Paulista'yı alarak son derece doğru bir transfer yaptığını anlatan Jorge Garcia, ''Paulista son derece güçlü ve deneyimli bir stoper. Valencia'da başarılı oldu. En önemli oyuncular arasındaydı. Fakat Valencia yüksek maaşlar ödeyemeyeceği için onu serbest bıraktı. Atletico, Hermoso'nun sakatlığı nedeniyle Paulista'yı aldı ocak ayında. 

Beşiktaş'a büyük yardımı olacak

Beşiktaş da istemişti ocak ayında Paulista'yı... Paulista, Atletico'da çok fazla süre alamadı; ama Beşiktaş çok başarılı olacağına inanıyorum. Çok güçlü ve kararlı bir stoper. Beşiktaş'a büyük yardımı olacak. Savic de Atletico'dan ayrılıyor. Türkiye'ye gelme ihtimali var. Araplar'dan da teklif alıyor. Bir seçim yapacak. Türkiye'de de oynama ihtimali var'' şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler