Fenerbahçe'nin hedefinde o mu var? Sergio Conceiçao'da son durum...

02.06.2021 - 11:51 | Son Güncellenme: 02.06.2021 - 11:54

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışı sürüyor. Sergio Conceiçao, Fenerbahçe'nin gündeminde. Peki Sergio Conceiçao'da son durum ne? İşte gelişmeler...

Fenerbahçe'nin hedefinde o mu var? Sergio Conceiçao'da son durum...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonu 3.sırada tamamlayan Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu ile yaşanan ayrılığın ardından gözler yeni teknik direktöre çevrildi. Sarı-lacivertlilerin gündemine gelen Sergio Conceiçao ile ilgili son durum merak konusu oldu. Peki, Conceiçao Porto’da devam etmeyi düşünüyor mu? Son durum ne? Detaylar haberde…

İmzayı atmadan tatile çıktı

Portekiz ekibi Porto’yu çalıştıran Sergio Conceiçao’nun sözleşmesi sezon sonu itibarıyla son bulacak. Portekizli çalıştırıcının 30 Haziran’da sona erecek kontratı yenilenmedi ve yeni sözleşmeyi imzalamadan tatile çıktı. 

Porto’nun önerisi 2 yıllık kontrat

Porto yönetimi, Sergio Conceiçao’ya 2023 yılına kadar sürecek bir kontrat teklif etmeyi planlıyor. Son 4 yılda 2 ulusal şampiyonluk, 2 Süper Kupa ve 1 de Portekiz Kupası kazanan teknik adam henüz resmi bir geri dönüş yapmadı. 

Conceiçao tamam derse 3 milyon Euro’nun üzerinde bir para kazanacak

Portekizli teknik adam, Porto’nun başarılarıyla elde ettiği pastadan daha büyük bir pay almak istiyor. Conceiçao, eğer anlaşmaya ‘tamam’ derse 3 milyon Euro’nun biraz üstünde bir gelir elde edecek.

 

Porto haber bekliyor: 3-4 gün sonra netleşebilir

Porto yetkilileri teknik direktöründen memnun görünse de Conceiçao’nun kendisine önerilmesi planlanan 2 yıllık kontrata henüz dönmedi. Ancak; Portekiz ekibi 3-4 gün içinde teknik direktöründen bir geri dönüş bekliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler