Fenerbahçe'nin hedefinde üç Başakşehirli var! Ersun Yanal onay verdi...

06.05.2019 - 13:24 | Son Güncellenme: 06.05.2019 - 10:29

Fenerbahçe'nin hedefinde üç Başakşehirli var! Ersun Yanal onay verdi...

Yeni sezona farklı başlamak isteyen Fenerbahçe, yaz transfer döneminde kadroya önemli takviyeler yapmayı planlıyor. Sarı lacivertlilerin hedefinde Başakşehir'den üç futbolcunun olduğu iddia edildi. İşte detaylar... 

KASIMPAŞA maçını kazanarak rahat bir nefes alan F.Bahçe, yeni sezon için transfer çalışmalarına zaman kaybetmeden başladı. 

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile girecek olan F.Bahçe’de Başkan Ali Koç transferde büyük bombaların peşinde. Koç, Başakşehir forması altında bu sezon harikalar yaratan stoper Epureanu, sağ açık Edin Visca ve ön libero Mahmut Tekdemir’i kadrosuna katarak rakiplerine gövde gösterisi yapmayı planlıyor. 

Teklifler sezon sonunda!

Ersun Yanal da üç ismin transfer edilmesine onay verdi. Görüşmeler menajer üzerinde devam ediyor. 

Epureanu, Visca’nın Başakşehir ile sözleşmesi 2020 yılının Haziran ayında bitiyor. 

 Mahmut’un ise kulübü ile 2021’e kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Sarı-Lacivertli yönetim 3 oyuncunun bonservisi için Başakşehir’e paket bir teklif sunmayı planlıyor. Teklif sezon sonunda...  (Akşam)

Taraftarlardan Ersun Yanal'a büyük destek

Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçeli taraftarlar, Kasımpaşa maçı sonrası Ersun Yanal'a tam destek verdi, yönetim teknik direktör değişimini gündemden çıkardı.

Fenerbahçe'de Kasımpaşa galibiyeti birçok konuda camiaya nefes aldırırken, en çok rahatlayan isim teknik direktör Ersun Yanal oldu.

3-1'lik galibiyet sonrasında bin kadar Fenerbahçe taraftarı Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nu 'Ersun Yanal" tezahüratlarıyla inletti.

Bu görüntü gelecek sezon adına önemli bir mesajdı. Kasımpaşa galibiyetiyle, Fenerbahçe'de tartışmaya açılan teknik direktör konusu netlik kazandı.

Zaten Yanal ile devam etme eğiliminde olan yönetim, tribünlerin bu desteğinin ardından hoca konusunda değişikliği gündeminden çıkardı.

Fenerbahçe'yi 2019-20 sezonunda da teknik direktör olarak Ersun Yanal'ın çalıştırması kesinleşti. (Sabah)

Fenerbahçe sezon rekoru kırdı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa deplasmanında kazandı ve moral depoladı.

Fenerbahçe, en yüksek pas yüzdesini yakaladı

Kasımpaşa karşısında atak bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, %85,9'la bu sezon Süper Lig'de en yüksek pas yüzdesi yakaladığı maçı oynadı.

Fenerbahçe deplasman rekorunu kırdı

Sarı-Lacivertliler aynı zamanda 36 kez rakip ceza sahasında topla buluşarak bu alanda bu sezonun deplasman rekorunu kırmayı da başardı.(Takvim)

Senin için hazırladığımız haberler