Fenerbahçe'nin hoca adayından Milan'a tatsız veda

Akın Ungan
26.05.2024 - 00:08 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 00:16

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer alan Stefano Pioli, Milan'ın başında çıktığı son maçta Salerniatana ile 3-3 berabere kaldı. Detaylar.

Fenerbahçe'nin hoca adayından Milan'a tatsız veda

AJANSSPOR HABER

Serie A'da sezonu şampiyon Inter'in arkasında 2'inci sırada bitiren Milan, ligin son haftasında küme düşen Salernitana’yı evinde ağırladı. Milano ekibi sezonun son maçında rakibi ile 3-3 berabere kaldı.

Galibiyetle veda edemedi

AC Milan’ın başında yer aldığı son maçına taraftarı önünde çıkan ve taraftarına galibiyetle veda etmek isteyen 58 yaşındaki İtalyan çalıştırıcı çıktığı son maçta galibiyete uzanamadı. 

Son dakikalarda galibiyet kaçtı

Rakibinin 87. ve 89. dakikalarda attığı gollerine engel olamayan Kırmızı-Siyahlı ekip bu sezon evinde oynadığı ve son maçı olan karşılaşmadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Pioli transferinde bir rakip daha
Habere Git

Mario Branco temsilcisiyle görüştü

Sports Digitale'in haberine göre Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, 58 yaşındaki teknik adamın temsilcisi ile bir görüşme gerçekleştirdi ve şartlarını sordu. Fenerbahçe, İtalyan teknik adamı önümüzdeki sezon takımın başına getirmek istiyor.

Milan’ın hasretine son verdi

Milano ekibinin başındaki görevine 2019’un sonunda başlayan tecrübeli teknik adam 2022 yılında Serie A‘da 11 yıldır şampiyonluk hasreti çeken Milan’ın şampiyonluk hasretine son vermeyi başardı. Bu kupa İtalyan teknik adamın kariyerindeki tek kupa olarak yerini aldı. 

Milan’ın başında 240 maç

Milan ile 240 maça çıkan 58 yaşındaki teknik adam bu maçlardan 132 galibiyet, 56 beraberlik ve 52 mağlubiyet aldı.

İtalya dışına çıkmadı

İtalyan çalıştırıcı 13 farklı takım çalıştırmasına rağmen teknik adamlık kariyerinde İtalya dışına hiç çıkmadı.

Senin için hazırladığımız haberler