Fenerbahçe’nin hocasına göz koydular! Teklif yapacaklar

16.07.2021 - 16:49 | Son Güncellenme: 16.07.2021 - 16:56

Basketbol haberleri… Fenerbahçe Beko Başantrenörü Igor Kokoskov’u, NBA takımlarından Dallas Mavericks’in istediği bildirildi. İşte detaylar…

Fenerbahçe’nin hocasına göz koydular! Teklif yapacaklar

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Igor Kokoskov’a NBA’den talip var. Sarı-lacivertli takımda efsane olan Zeljko Obradovic’in yerine göreve gelen Sırp antrenör ilk sezonunda bekleneni veremedi. 

Obradovic'in yerini dolduramadı

ING Basketbol Süper Ligi finalinde Anadolu Efes’e 3-0’lık skorla boyun eğen Kokoskov’un ekibi, EuroLeague’de de yılar sonra Final-Four’u göremedi. Buna karşılık Fenerbahçe Yönetimi, Kokoskov ile yola devam edileceğini açıklayarak yeni sezonun planlamasına başlandığını duyurdu.

Dallas yardımcı koç olarak istiyor

Ancak Eurohoops’un haberi Kokoskov’un Fenerbahçe’deki geleceğini bir kez daha tartışmaya açtı. Sitede NBA ekiplerinden Dallas Mavericks’in, Igor Kokoskov'u yardımcı koç olarak takımın başına getirmek istediği açıklandı. 

Luka Doncic ile buluşabilir 

Haberin detaylarında ise, 2017'de Slovenya Milli Takımı'nı çalıştıran ve Avrupa Şampiyonluğu'na uzanan Kokoskov'un, Dallas'ta forma giyen eski öğrencisi Luka Doncic ile yeniden buluşabileceği ifade edildi.

Dallas, Fenerbahçe ile görüşecek

Sırp Igor Kokoskov’un Fenerbahçe Beko ile 2023 yılına dek sözleşmesi bulunuyor. Ancak Eurohoops’a göre Dallas'ın, Fenerbahçeli yetkililerle iletişime geçeceği de kaydedildi.

Kokoskov NBA'e yabancı değil

49 yaşındaki Igor Kokoskov daha önce NBA'de çeşitli görevler almıştı. Sırp çalıştırıcı, 2018-19 sezonunda ise Phoenix Suns'ın başantrenörlüğünü yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler