Fenerbahçe'nin hücumunda kara delik

30.11.2020 - 19:27 | Son Güncellenme: 30.11.2020 - 19:37

Fenerbahçe’de eksikler kervanına Sinan Gümüş, Enner Valencia, Mbwana Samatta’dan sonra Kemal Ademi de katıldı. Böylece santrfor olarak sadece Pappis Cisse kaldı. Mame Thiam da kanatların yanı sıra santrfor oynayabiliyor. Hücum kanadında oynayan Perotti de sakatlanınca Fenerbahçe'yi Denizlispor maçı önçesi sıkıntı bastı. Peki Fenerbahçe'nin Denizlispor maçında hangi futbolcu forvet oynayabilir? İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin hücumunda kara delik

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe'de eksiklikler can sıkıyor. Kadıköy’de 4-3 kaybedilen Beşiktaş derbisinde kanatta oynayan Diego Perotti ve 46. dakikasında Papiss Cisse’nin yerine oyuna giren Kemal Ademi de sakatlar kervanına katıldı. Bu oyuncuların sakatlanmasıyla Fenerbahçe'nin hücumda kullanacağı alternatifler iyice azaldı.

Santrforda Kemal Ademi, ikinci derece yırtık sebebiyle Yukatel Denizlispor deplasmanda forma giyemeyecek.

Böylece asıl mevkisi santrfor olan tek oyuncu Papiss Cisse kaldı. Senegalli oyuncu sarı lacivertli forma ile 7 maça çıkarken 2 gol 1 asistlik katkı sağladı.

Fenerbahçe'nin kanatlarda ve santrfor alternatifi olarak kullanabileceği Sinan Gümüş ve Enner Valencia da hastalık nedeniyle takımlarından uzak kaldı. Beşiktaş maçının son dakikalarında takımına penaltı kazandıran Mame Thiam, kanatların yanı sıra santrafor olarak da görev yapabiliyor. 

Özellikle hücum oyuncuların büyük çoğunluğunun bulunmadığı Yukatel Denizlispor deplasmanında Thiam'ın yanı sıra Yunan oyuncu Pelkas ve Ferdi Kadıoğlu da kanat alternatifi olarak forma şansı alabilir.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler