Fenerbahçe Orta Saha Transferini İngiltere'de Çözüyor! Anlaşma An Meselesi

Burak Alaca
10.08.2023 - 17:42 | Son Güncellenme: 10.08.2023 - 17:57

Fenerbahçe ön libero transferinde mutlu sona yaklaştı. Sarı-Lacivertliler, West Ham United forması giyen Çek yıldız Tomas Soucek'in transferinde sona yaklaştı.

Fenerbahçe Orta Saha Transferini İngiltere'de Çözüyor! Anlaşma An Meselesi

Yılmaz Dirim-AJANSSPOR

Fenerbahçe'nin İngiltere operasyonunun detayları belli oldu. Sarı-Lacivertliler, uzun süredir peşinde olduğu 6 numarasını buldu. Kanarya'nın kurmayları Tomáš Souček için kulübüyle anlaştı.

Fenerbahçe'den orta saha için İngiltere çıkartması

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor. Sarı-Lacivertliler'in İngiltere çıkarmasının detayları da belli oldu. Manchester United'lı Fred için de temaslarını sürdüren Fenerbahçe, uzun süredir arayışta olduğu 6 numarasını da buldu. Bir kaç gündür İngiltere'de bulunan kurmaylar, West ham United'dan Çek Milli Takımı'nda da oynayan orta saha oyuncusu Tomáš Souček'i istedi. 

Çek yıldızın transferi imzaya kaldı.

Cengiz Ünder için Marsilya ile son kez masaya oturacak, Livakovic konusunda da Dinamo Zagreb'le anlaşan Fenerbahçe, Tomáš Souček transferini de bu hafta bitirmeye çalışacak.
 
 
 
 
 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Fred için ManU'ya teklif yaptı!
Habere Git

Piyasa değeri 35 milyon Euro

2020-2021 sezonunda bu yana İngiltere Premier League'de başarıylaWest Ham United formasını terleten 28 yaşındaki başarılı oyuncunun piyasa değeri Transfermarkt verilerine göre 35 milyon Euro olarak dikkat çekiyor. 

Sözleşmesi gelecek sezon bitiyor

Tomas Soucek'in İngiliz ekibi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te tamamlanıyor fakat kontrata göre West Ham United'ın oyuncunun sözleşmesini 1 yıl daha uzatma opsiyonu bulunuyor.

Konferans Ligi zaferi yaşadı

Geçtiğimiz sezon West Ham United formasını 36 Premier League ve 9 UEFA Konferans Ligi maçında terleten başarılı oyuncu; 2 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Çek oyuncu sezonun son maçında West United forması ile Fiorentina karşısında UEFA Konferans Ligi şampiyonluğu yaşadı.

İlgini Çekebilir
PFDK'dan Fenerbahçe'ye 5 yıldızlı forma ihtarı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler