Fenerbahçe'nin istediği isimde yeni gelişme

08.01.2020 - 11:41 | Son Güncellenme: 08.01.2020 - 11:57

Fenerbahçe'nin istediği isimde yeni gelişme

Fenerbahçe'nin transfer etmeyi düşündüğü Reading'in sol beki Tyler Blackett'te sıcak gelişmeler yaşanıyor. Championship ekibinin, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 25 yaşındaki oyuncuyu bırakmayı düşünmediği belirtildi. 

Yerel basında çıkan habere göre; Fenerbahçe'nin uygun bir bonservis bedeliyle transfer etmek istediği Blackett'i bırakmak istemeyen Reading, Manchester United altyapısından yetişen oyuncuya 2.5 yıllık sözleşme önerecek. 

Fenerbahçe sportif direktörü Damien Comolli'nin transfer için Reading ile görüştüğü iddia edilmiş, ayrıca Ankaragücü ve Trabzonspor'un da Tyler Blackett ile ilgilendiği ileri sürülmüştü.

22 Ağustos 2016'da geldiği Reading'de 110 maça çıkan Blackett, bu sezon 10 maçta forma giyerken; son iki haftada üç asist yaparak dikkatleri üzerine çekti.

TYLER BLACKETT KİMDİR?

Kariyerine Manchester United altyapısında başlayan Blackett, sol bek ve sol stoperde forma giyebiliyor.  2015 yılına kadar kaldığı Kırmızı Şeytanlar'da toplam 11 lig maçına çıkan Blackett, 2015-16 sezonunu Celtic'te geçirdikten sonra Reading'e transfer oldu.

Yasal uyarı: Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Senin için hazırladığımız haberler