Fenerbahçe'nin kaderini Mart ve Nisan ayları belirleyecek!

09.03.2021 - 11:45 | Son Güncellenme: 09.03.2021 - 12:03

Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta karşılaşmasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'u 3-0'lık net bir skorla geçen Fenerbahçe'de hedef sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek. Şampiyonluk yarışında zorlu karşılaşmalara çıkacak olan sarı lacivertlileri mart ve nisan aylarında kritik maçlar bekliyor. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'nin kaderini Mart ve Nisan ayları belirleyecek!

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Süper Lig'de Konyaspor engelini aşan Fenerbahçe'de moraller yerinde. Lider Beşiktaş'ın iki puan gerisinde ve ikinci Galatasaray ile puanları eşitleyen sarı lacivertli takımda yeni hedef pazar günü oynanacak Gençlerbirliği maçını kazanarak Beşiktaş derbisine kayıpsız çıkmak.

Fenerbahçe mart ve nisan aylarında önemli karşılaşmalara çıkacak. Sarı lacivertliler; Gençlerbirliği ve Beşiktaş mücadelelerinin yanı sıra Kadıköy'de Denizlispor deplasmanda Yeni Malatyaspor, kendi evinde Gaziantep FK, deplasmanda Başakşehir, kendi evinde Kasımpaşa ve deplasmanda Alanyaspor'a konuk olacak. Kanarya'nın bu maçlarda alacağı sonuçlar şampiyonluk yarışındaki durumunu belirleyecek.

Üst üste kritik maçlar

Fenerbahçe’de teknik heyet önlerindeki zorlu süreci en iyi şekilde atlatarak zirvede daha da iddialı konuma gelmeyi planlıyor. Sarı lacivertliler, Beşiktaş maçıyla derbi karşılaşmalarını tamamlayacak. Bu süreçte ligin ilk yarısında yenildiği Yeni Malatyaspor ve Gaziantep FK ile karşılaşacak. En kritik maçlardan biri de deplasmanda Alanyaspor'a karşı olacak.  

Fenerbahçe’de bu maçlar öncesi Luiz Gustavo’nun takıma dönmesi, Jose Sosa, Enner Valencia, Bright Osayi-Samuel ile Mert Hakan başta olmak üzere oyuncularının formunun yükselmesi teknik heyeti sevindiriyor.

En büyük sıkıntı sakatlık

Sarı lacivertlilerin önlerindeki süreçte üzerinde önemle durduğu konuların başında yaşanabilecek sakatlıklar geliyor. Fenerbahçe sezon içinde çok sayıda sakatlık sorunu ile karşı karşıya kalırken kritik maçlarda takımın önemli oyuncularını oynatamadı. Süper Lig’de kader haftalarına girilirken teknik heyet sakatlıklar nedeniyle karşılaşmalara eksik kadro ile çıkmayı istemiyor.

Senin için hazırladığımız haberler