Fenerbahçe’nin kalesindeki büyük eksiklik!

16.12.2020 - 22:14 | Son Güncellenme: 16.12.2020 - 22:31

Son dakika spor haberleri... Fenerbahçe'de Gaziantep FK maçında kaleye kim geçecek? Altay Bayındır'ın kupadaki Karacabey maçında kırmızı kart görmesi sonrası kalede kimin oynayacağı merak ediliyor. İlk aday ise Oytun Özdoğan. Peki Harun Tekin'in sakatlığında son durum nedir?

Fenerbahçe’nin kalesindeki büyük eksiklik!

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Fenerbahçe’de Altay Bayındır şoku yaşanıyor. Ziraat Türkiye Kupası 5. Turunda Karacabey Belediyespor maçının 28. dakikada Altay Bayındır kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Altay, kariyerindeki ilk kırmızı kartını görmüş oldu.

Genç kaleci direkt kırmızı kart gördüğü için kurala göre bunu Süper Lig’de çekecek. Altay Bayındır Gaziantep Futbol Kulübü ile deplasmanda ve Kadıköy’deki Başakşehir karşılaşmasında görev alamayacak.

Altay’ın yokluğunda kaleye kimin geçeceği sarı lacivertlilerde en büyük soru işareti olarak gözüküyor. Bu konuda iki ihtimal bulunuyor. Harun Tekin ve Oytun Özdoğan…

Harun Tekin'in sakatlığında son durum ne?

Milli maç arasında Fatih Karagümrük ile oynanan maç sırasında sağ elmacık kemiği kırılan Harun Tekin ameliyat olduktan sonra özel maske takmıştı. Tecrübeli file bekçisi maske ile antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Harun Tekin’in maç eksiğinin bulunması zorlu Gaziantep karşılaşması öncesi teknik heyeti karar vermekte zorlayacak. (Fenerbahçe beklemediği yerden gol yedi!)

İkinci ihtimal ise Oytun Özdoğan… 22 yaşındaki oyuncu bu sezon Süper Lig’de süre alamadı. Altay Bayındır’ın kırmızı kart görmesinden sonra Karacabey Belediyespor karşısında kaleye geçti.

Fenerbahçe teknik heyeti Harun Tekin’in durumu ile ilgili kulüp doktorları ile ilgili görüştükten sonra karar verecek. Tecrübeli file bekçisinin oynayamaması durumunda Gaziantep deplasmanında kalede Oytun Özdoğan olacak.

Oytun Özdoğan kimdir?

1.98 boyundaki genç kalecinin Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2021’de sona erecek. 2014 yılında Fenerbahçe U-17 takımına Sarayköy 26 alt takımından gelen Oytun Özdoğan A takıma kadar yükselmeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler