Fenerbahçe'nin kiralık gönderdiği oyuncuların performansları nasıl?

Orhan Gülek
13.04.2021 - 16:41 | Son Güncellenme: 13.04.2021 - 17:29

Fenerbahçe'den sezon başında kiralık olarak giden oyuncuların performansları dikkat çekiyor.

Fenerbahçe'nin kiralık gönderdiği oyuncuların performansları nasıl?

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Sezon Başında yeni yapılanmaya giden Fenerbahçe kadroda düşünülmeyen oyuncuları bonservisi ile ya da kiralayarak başka takımlara gönderdi. Sarı lacivertlilerin gönderdiği futbolcular arasında performansı ile göz dolduranlar da oldu.

Belçika'nın Waasland-Beveren takımına kiralık giden Michael Frey Lig'de ve kupada 28 karşılaşmada 15 gol 3 asistlik performans sergiledi. Takımının Jupiler Pro League'de son Kortrijk'e kendi evinde 4-3 mağlup olurken tecrübeli futbolcu 3 gol atarak hat-trick yaptı. Sezon sonunda Fenerbahçe'ye dönecek olan Michael Frey'in sarı lacivertliler ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Allahyar, Ukrayna'da ayın oyuncusu seçildi

Fenerbahçe'den İran'ın Zorya Lugansk takımına transfer olan Allahyar Sayyadmanesh Lig, Kupa ve Avrupa maçlarında 18 kez forma giydi. 19 yaşındaki genç oyuncu 5 gol 2 asistlik katkı sağladı. Allahyar Ukrayna'da beğeni toplarken ayın oyuncusu da seçildi.

Miha Zajc, Genoa'da 26 maçta forma giydi

Miha Zajc ise İtalya'nın serie a ekiplerinden Genoa'ya kiralık olarak gitti. Tecrübekli orta saha oyuncusu 26 karşılaşmaya çıkarken 1 gol 2 asistlik performans ortaya koydu. Sloven futbolcu sezon sonunda Fenerbahçe'ye dönecek.

Mathias Zanka, Kopenhag'da

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen isimlerden olan Mathias Zanka ise Kopenhag'a kiralık olarak transfer oldu. Tecrübeli savunmacı Danimarka'da 20 karşılşamada görev alan Zanka 1 gollük katkı sağladı. 30 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe ile sözleşmesi Haziran 2022'de sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler