Fenerbahçe'de derbi öncesi gözler Osman Çetin ve Bartu Kulbilge

Salim Manav
08.11.2021 - 11:33 | Son Güncellenme: 08.11.2021 - 11:43

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın sakatlanmasının ardından kaleyi devralan Berke Özer'den kötü haber geldi. Derbi öncesinde gözler Osman Ertuğrul Çetin ve Bartu Kulbilge'de! İşte detaylar...

Fenerbahçe'de derbi öncesi gözler Osman Çetin ve Bartu Kulbilge

Fenerbahçe'de Konyaspor maçında Altay Bayındır'ın sakatlanmasının ardından kaleyi devralan Berke Özer, Kayserispor karşılaşmasında yaşadığı sakatlık sebebiyle Ümit Milli Takım'ın aday kadrosundan çıkarıldı. 

Berke Özer'in tedavisi başladı

Ümit Milli Takımı resmi Twitter hesabımdan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ümit Milli Takımı'mızda forma giyen Berke Özer, kulübü tarafından gönderilen raporda tedavi sürecinde bir süre yatak istirahati gerektirebilecek "bel ağrısı" nedeniyle Ümit Milli Takımı'mızın Belçika ve Danimarka maçlarının aday kadrosundan çıkarıldı."

Alternatifler Osman Ertuğrul Çetin ve Bartu Kulbilge

Sarı lacivertlilerde Berke Özer'in milli ara sonrasındaki Galatasaray derbidesinde oynamama ihtimaline karşın iki alternatif seçeneği bulunuyor.

Fenerbahçe'nin kale için seçenekleri U19 takım kalesini koruyan Osman Ertuğrul Çetin ve Bartu Kulbilge. 

Serdar Kulbilge'nin oğlu

2003 doğumlu Bartu Kulbilge, Fenerbahçe'nin 100. yıl şampiyonluğunda sarı lacivertlilerin kalesini koruyan Serdar Kulbilge'nin oğlu. 

Bartu Kulbilge; Fenerbahçe ile sezon öncesinde 2 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Bartu Kulbilge kimdir?

Bartu Kulbilge, 21 Haziran 2003 tarihinde Bursa'da doğdu. 18 yaşındaki kaleci 1.91 boyunda. Sağ ayağını kullanan genç kaleci, 2018 yılında Çengelköy alt yapısından geldiği Fenerbahçe'de U-16, U-17, U-19 yaş gruplarında forma giydikten sonra 2021 yılında A takıma yükseldi.

Osman Ertuğrul Çetin kimdir?

Osman Ertuğrul Çetin 21 Nisan 2003 İstanbul'da doğdu.

18 yaşındaki genç kaleci henüz Süper Lig’de süre bulamadı.

Futbola Fenerbahçe altyapısında oynayan 1.88 boyundaki kaleci sırasıyla U16, U17, U18 formalarını da giyindi.

Daha sonra bir dönem altyapısıyla adından söz ettiren Altınordu'ya bedelsiz transfer olan Ertuğrul Çetin, daha sonra tekrar Fenerbahçe’ye döndü.

2023 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan genç file bekçisi Altınordu’dan döndükten sonra U19 takımında bir süre forma giyindi ve daha sonrasında A takım seviyesine kadar yükseldi.

Senin için hazırladığımız haberler