Fenerbahçe'nin kupa sevinci

06.09.2020 - 14:22 | Son Güncellenme: 06.09.2020 - 14:23

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sarı-lacivertliler kupa sevinci yaşıyor. The Land of Legends Cup turnuvasını kazanan Fenerbahçe'de Erol Bulut ve öğrencileri, soyunma odasında mutluluk yaşadı ve Süper Lig şampiyonluğu sözü verdi. İşte detaylar...

AJANSSPOR - DETAY HABER

The Land Of Legends Cup’ta Demir Grup Sivasspor'u 1-0 yenerek şampiyon olan Fenerbahçe sezona kupayla başladı. Kupa şampiyonluğu sonrası teknik direktör Erol Bulut soyunma odasında oyuncularını tek tek tebrik etti.

Galibiyet ve kupa kazanmanın her zaman güzel olduğuna değinen Bulut, oyun içerisinde bazı eksikliklerinin bulunduğunu ve bunları düzeltmeleri gerektiğini futbolcularına hatırlattı. Özellikle hücum anlamında istediği seviyede olamadıklarının altını çizen Erol Bulut, savunma konusunda ise rakibe ciddi bir pozisyon vermediklerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Zafer pozu

Soyunma odasında maç sonrası sezona kupa ile başlamanın sevinci yaşandı. Sarı lacivertli oyuncular kupa ile zafer pozu verdiler. Teknik direktör Erol Bulut ve teknik ekibi ise daha önce çalıştıkları takımlarda uğur olarak kabul ettikleri galibiyet pozunu çektirmeyi ihmal etmediler.

Şampiyonluk sözü

Sarı lacivertliler daha sonra bu sezon Süper Lig şampiyonluğunu kazanma sözünü birbirlerine vererek Ülker Stadı'ndan Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne geri döndüler.

Senin için hazırladığımız haberler