Fenerbahçe'nin Lazar Samardzic teklifi belli oldu! Şampiyonlar Ligi detayı

Cem Ergün
26.06.2024 - 17:26 | Son Güncellenme: 26.06.2024 - 17:41

Süper Lig temsilcisi Fenerbahçe'nin, Udinese forması giyen 22 yaşındaki Sırp futbolcu Lazar Samardzic için yaptığı teklif belli oldu. Devler Ligi detayı...

Fenerbahçe'nin Lazar Samardzic teklifi belli oldu! Şampiyonlar Ligi detayı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Udinese forması giyen Lazar Samardzic'in transfer edilmesini istiyor. İtalyan basınından The Laziali, Sarı-Lacivertli ekibin Samardzic için Udinese'ye yaptığı teklifi ve detaylarını açıkladı. İşte detaylar...

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla, Fenerbahçe'nin Lazar Samardzic için teklifini Udinese'ye ilettiğini kaydetmişti. The Laziali, bu teklifin detaylarını duyurdu.

Fenerbahçe'nin teklifi

Haberde, Fenerbahçe'nin, 22 yaşındaki Sırp yıldız için İtalyan ekibine 14 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği ifade edildi.

Ayrıca Sarı-Lacivertlilerin, Lazar Samardzic'e Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı sunduğu da belirtildi.

Lazio da kancayı taktı

Öte yandan Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Serie A devi Lazio da Lazar Samardzic'i transfer etmek için girişimlere başladı. İlk görüşmelerin yapıldığı öğrenildi.

Udinese performansı

Orta saha pozisyonunda görev yapan Lazar Samardzic, geçtiğimiz sezon Udinese formasıyla 36 maçta forma giydi. Sırp milli futbolcu bu maçlarda 6 gol ve 2 asistlik performansa imza attı.

Samardzic'in, İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. Yıldız ismin güncel piyasa değeri ise 20 milyon Euro olarak belirlendi.

Senin için hazırladığımız haberler