Fenerbahçe'nin listesindeki Mason Greenwood için yeni gelişme!

20.06.2024 - 18:00 | Son Güncellenme: 20.06.2024 - 18:13

İngiliz basını, Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olduğu belirtilen Mason Greenwood için Avrupa devlerinin de yarışa dahil olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe'nin listesindeki Mason Greenwood için yeni gelişme!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İngiliz basınından Independent, Fenerbahçe ile de gündeme gelen Mason Greenwood için birçok Avrupa devinin transfer yarışı verdiğini açıkladı. Sezonu İspanyol ekibi Getafe'de tamamlayan Greenwood'un, Manchester United'tan ayrılmaya hazırlandığı kaydedildi. İşte detaylar...

Devlerin radarında

Geçtiğimiz sezon Getafe'de kiralık forma giyen Manchester United futbolcusu Mason Greenwood, gösterdiği performansla Avrupa devlerinin gözünü tekrardan üzerine çekmeyi başardı. Haberde Juventus, Napoli ve Lazio'nun İngiliz futbolcuyu transfer etmek istediği belirtildi.

Haber detayında, Mason Greenwood'un transferi için en iddialı takımın Lazio olduğu kaydedildi.

Fenerbahçe ile de anıldı

Geçtiğimiz günlerde İngiliz basınından The Sun'da çıkan habere göre; Fenerbahçe de sezonu Getafe'de kiralık olarak geçiren Mason Greenwood'u transfer listesine ekledi.

Mourinho kozu

Haber detayında Greenwood'un Türkiye'de oynamaya sıcak bakmayabileceği ileri sürülürken, Jose Mourinho'nun transferde önemli bir rol oynayabileceği ifade edildi.

16 gole katkı verdi

Bu sezon Getafe formasıyla 36 maçta sahaya çıkan Greenwood, bu karşılaşmalarda 10 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler