Al Nassr, Eden Hazard'ı Transfer Etmek İstiyor

İsa Kethüda
08.01.2023 - 10:18 | Son Güncellenme: 08.01.2023 - 10:33

Transfer haberleri... İspanya Ligi takımlarından Real Madrid forması giyen ve Fenerbahçe'nin de listesinde yer alan Eden Hazard'ı Al Nassr istiyor...

Al Nassr, Eden Hazard'ı Transfer Etmek İstiyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Kadrosunda David Ospina, Anderson Talisca, Alvaro Gonzalez, Luiz Gustavo ve Vincent Aboubakar gibi önemli oyuncuları bulunduran Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr, geçtiğimiz günlerde Manchester United'dan ayrılan Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katmıştı.

Al Nassr transfere doymuyor

Suudi ekibi, Portekizli yıldız Ronaldo'dan sonra bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmak için harekete geçti.

Eden Hazard listede

Foot Mercato sitesinde yer alan habere göre; Al Nassr kulübü, Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan ve Real Madrid'de forma giyen Eden Hazard ile ilgileniyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye dünya yıldızı geliyor! Real Madrid teklifi kabul etti
Habere Git

Rudi Garcia istiyor

Haberde, teknik direktör Rudi Garcia'nın Belçikalı yıldız ile temasa geçtiği ve gelecek yaz transfer döneminde oyuncuyu kadrosunda görmek istediği belirtildi. 

N'Golo Kante de gündemde

Bilindiği üzere Al Nassr, Chelsea ile sözleşmesini uzatmak için görüşmelerini sürdüren N'Golo Kante'yi de transfer listesine dahil etmişti.

Ancelotti: "Hazard çok iyi çalışıyor"

Öte yandan, Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, geçtiğimiz günlerde Eden Hazard'ın durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Eden Hazard'ı çok iyi görüyorum, çok iyi çalışıyor, sezonun ikinci yarısına hazır" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’nin derbide en büyük kozu Kadıköy
Habere Git

Hazard, 115 milyon Euro'ya Real Madrid'e transfer oldu

2019 yılında İngiliz devi Chelsea'den 115 milyon Euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e imza atan Eden Hazard, yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle istenilen performansını bir türlü gösteremedi.

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 32 yaşındaki sol bek oyuncu, bu sezon forma giydiği 13 maçta 1 gol ve 2 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de haftanın maçı! Fenerbahçe-Galatasaray...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler