Fenerbahçe'nin Lucas Lima formulü

29.06.2019 - 08:17 | Son Güncellenme: 29.06.2019 - 11:17

Fenerbahçe'nin Lucas Lima formulü

Alex'ten sonra istediği 10 numarayı bir türlü bulamayan Fenerbahçe, Lucas Lima için Palmeiras’a 1 yılı kiralık olarak 2 milyon Euro, bonservisi için de taksitlerle 6 milyon Euro önerdi. 

Kanarya, daha önce de ilgilendiği Lucas Lima’yı tekrar gündemine aldı. 28 yaşındaki solak on numara Lucas Lima’nın kulübü Palmeiras’a, toplamda 8 milyon euroluk bir teklif iletildiği belirtildi.

Brezilya basınındaki haberlerde, F.Bahçe’nin teklifinin uzun aylara bölünmüş olduğu detayı var.

Palmeiras’a 1 yıllık kiralama bedeli olarak 2 milyon euro ve oyuncunun tapusu için de aylara bölünerek 6 milyon euro ödenmesi taahhüt edildi. Brezilya ekibinin bu öneriye oldukça sıcak baktığı aktarıldı. Ancak bir istek var...

 

SONRAKi SATIŞTAN PAY TALEBi

Palmeiras’ın, Lima’nın sonraki satışından da yüzde istediği kaydedildi. Sarı-Lacivertliler ile Brezilya ekibinin masadaki beklentilerinde pek fazla ters düşen bir şey gözükmüyor. 

Fenerbahçe, on numaradaki kalabalığı azaltıp, kaliteli bir ayakla, geçtiğimiz sezon yaşadığı gol ve pas yapamama sorununu bitirmeyi hedefliyor. Palmeiras ile 2022’ye kadar mukavelesi olan yetenekli oyuncu, daha önce Brezilya dışına hiç çıkmadı. Lima, Fenerbahçe’ye trasferi konusunda dün bir açıklama yaptı. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler