Fenerbahçe'nin rakibi Ludogorets'in teknik direktörü belli oldu

Ali Bozkurt
25.10.2023 - 11:07 | Son Güncellenme: 25.10.2023 - 11:12

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi Ludogorets'in teknik direktörü belli oldu. Göreve Georgi Dermendzhiev getirildi.

Fenerbahçe'nin rakibi Ludogorets'in teknik direktörü belli oldu

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakibi Ludogorets'te teknik direktör değişikliği yaşandı. Bulgaristan temsilcisi  yeni hoca olarak göreve Georgi Dermendzhiev'i getirdiğini duyurdu.

7-1'lik mağlubiyet Petev'in işine son verdirdi

Nordsjaelland deplasmanındaki 7-1’lik hezimet, alan Ludogorets, teknik direktör Petev ile yollarını ayırdığını duyurmuş yeni teknik direktör arayışlarına başlamıştı.

Fenerbahçe maçında takım başında olacak

Bulgar ekibinin yeni hocası Georgi Dermendzhiev olurken zorlu Fenerbahçe maçında takımın başında olacak.

Şampiyon teknik adam geri döndü

8 yaşındaki teknik adam, daha önce görev yaptığı 2 ayrı dönemde 3 şampiyonluk yaşadı. Ayrıca Ludogorets, onun yönetiminde Avrupa’da en iyi dönemlerinden birini geçirdi, 2 kez Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kaldı, 1 kez Avrupa Ligi’nde son 32 turunda boy gösterdi.

Defansif oynayacak

Fanatik'te yer alan habere göre; 68 yaşındaki hocanın taktiksel anlamda ise ilk dokunuşunun, savunma performansını yukarıya çekmek olacağı belirtildi. Georgi Dermendzhiev’in, Petev gibi 4-2-3-1 taktiğiyle yola devam etmesi ancak ilk etapta daha defansif bir anlayış benimsemesi bekleniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler