(REZERV LİG- ÖZET) Fenerbahçe - Ümraniyespor Maç Sonucu: 1-4

09.08.2022 - 19:12 | Son Güncellenme: 09.08.2022 - 19:18

Rezerv Lig yeni sezon maçları başladı. Fenerbahçe, kendi sahasında Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Ümraniyespor maçı 4-1 kazandı. İşte detaylar...

(REZERV LİG- ÖZET) Fenerbahçe - Ümraniyespor Maç Sonucu: 1-4

AJANSSPOR HABER

TFF tarafından bu sene uygulamaya sokulan Rezerv Lig'de ilk hafta maçları tamamlandı. Fenerbahçe son maçta kendi sahasında Ümraniyespor'u konuk etti. Deplasman ekibi karşılaşmayı 4-1 kazandı. İşte detaylar...

Ümraniyespor, fark açtı

Fenerbahçe kendi sahasında konuk ettiği Ümraniyespor'a 4-1 mağlup oldu. Sarı-Lacivertlilerin tek golünü 86. dakikada Eren Bayraktar atarken Ümraniyespor'un gollerini ise Eren Bayraktar, Fatih Yiğit Şanlıtürk, Deniz ve Tahsin attı.

Rezerv Lig nedir?

Rezerv Lig, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Süper Lig kulüplerinin altyapı takımlarına yönelik düzenlenen lig. 30 Haziran 2022 tarihinde ligin kurulduğu ve 2022-23 Süper Lig'te yer alan 19 takımın katılacağı açıklanmıştır.

Ligin kurulmasının açıklanmasının ardından 28 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan statü belgesinde Süper Lig'te yer alan ve 35 kişilik A takım listesinde bulunan yerli ve yabancı tüm futbolcular yer alabileceği belirtilmiştir. A Takım listesine yer almayan Türk statüsünde yer alan profesyonel, gelişim liglerinde oynama hakkı olan yerli ve yabancı tüm amatör veya profesyonel futbolcular müsabakalarda yer alabilecektir.

Senin için hazırladığımız haberler