"Fenerbahçe'nin Rodriguez hayali sona erdi"

29.01.2020 - 00:34 | Son Güncellenme: 28.01.2020 - 21:43

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe, Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor açıklaması

"Fenerbahçe'nin Rodriguez hayali sona erdi"

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Rodriguez ve ertelenen Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Dilmen'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Fenerbahçe'nin Rodriguez hayali sona erdi"

Fenerbahçe'nin Rodriguez hayali sona erdi. Rodriguez Napoli'ye gitti. Fenerbahçe lisans durumlarından dolayı alamıyor. Tahmin ediyorum şu ana kadar lisansını çıkaramadı diğer stoperin ama görüşmelerin ayrı ayrı bankalarla devam ettiğini biliyorum. Ama Rodriguez'i Fenerbahçeliler artık beklemesin.

"TFF henüz yalanlamadı"

Açıkçası bu maçın ertelenmesi doğrudur. Fakat TFF'den henüz yalanlamada gelmediği için arada Fenerbahçe'de güme gitti. Sanki Fenerbahçe'nin açıklamasında oradaki şey 'umurunda değil' gibi algı yaratıldı. Olur mu öyle? Fenerbahçe Kulübü de herkes gibi üzülmüştür. Zaten herhangi bir açıklama yapmadı Fenerbahçe Kulübü. Yeni Malatyaspor başkanı açıklama yaptı. Dedi ki, "Türkiye Futbol Federasyonu bizi aradı, Trabzonsporlu yabancı oyuncular oynamak istiyoruz" dediler ve o yüzden erteliyoruz. Sen hesap vermek zorunda mısın? Erteledim bitti. 

Ahmet Bey'le ben konuştum. O da ertelensin falan demedi. Onlarda 'haber bekliyorum' dedi. Ali Ravcı ile konuştum nerdesin dedim, "Sokakta arabada yatıyoruz" dedi. Hakikaten Malatya'da maçın oynanması psikolojik olarak mümkün değildi. Kimse oynanmamasına itiraz edemez. Allah'tan Adil bir açıklama yaptı da Fenerbahçe'nin açıklaması antipatik olmaktan dolayı çıktı. İnşallah maç sağduyulu geçer. Ali Bey ve Trabzonspor'da umarım sakin kalır.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler