Fenerbahçe'nin Ryan Kent'in sözleşmesini feshetme nedeni ortaya çıktı!

23.10.2024 - 09:36 | Son Güncellenme: 23.10.2024 - 09:43

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent'in sözleşmesinin feshedilmesinin nedeni ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin Ryan Kent'in sözleşmesini feshetme nedeni ortaya çıktı!

Fenerbahçe geçtiğimiz sezon büyük umutlarla Rangers'tan kadrosuna kattığı Ryan Kent, beklentilerin altında kalmış ve gözden düşmüştü. Sarı lacivertliler, Jose Mourinho'nun planları içerisinde yer almayan 27 yaşındaki oyuncu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Daily Mail'den fesih nedeni iddiası

İngiliz basınından Daily Mail, Fenerbahçe'nin Ryan Kent ile yollarını ayırma nedenini açıkladı. Gazete, Fenerbahçe'nin bir oyuncunun belirli süre kadro dışı bırakılması kuralını ihlal ettiğini ve bu nedenle yönetimin çözümü karşılıklı anlaşma ile bulduğunu yazdı.

Kent CAS'a gidecekti, yönetim anlaşarak işi çözdü

Haberin detayında, 27 yaşındaki kanat oyuncusunun, İsmail Kartal'ın ardından Mourinho döneminde de takımdan ayrı olarak antrenman yapmak zorunda kalmasını CAS'a taşımaya karar verdiği kaydedilirken sarı-lacivertli yönetim de bu düşünceyi öğrendikten sonra İngiliz oyuncuyla masaya oturdu ve karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshettiği aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler