Fenerbahçe'nin sağ bek planı! Gökhan Gönül sonrası...

26.05.2021 - 12:23 | Son Güncellenme: 26.05.2021 - 12:31

Tecrübeli futbolcu Gökhan Gönül ile devam etmeyecek olan Fenerbahçe, sağ bek transferine odaklandı. Gelecek sezon hangi futbolcu sağ beke transfer edilecek?

Fenerbahçe'nin sağ bek planı! Gökhan Gönül sonrası...

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe’de hareketli günler yaşanıyor. 12-13 Haziran’da gerçekleştirilecek Olağan Seçimli Genel Kurul'a hazırlanan sarı-lacivertli kulüp, yeni teknik direktörünü de belirlemeye çalışıyor. Bunların yanı sıra yeni sezonun transfer planlaması yapılıyor. Fenerbahçe, sağ bek pozisyonu için harekete geçti. Detaylar haberde...

Gökhan Gönül ile yola devam edilmeyecek

Ajansspor’un eriştiği bilgilere göre; Fenerbahçe sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül’ün 1 yıllık opsiyonu kullanmama kararı alındı. Geçen sezon 4 yıl sonra sarı lacivertlilere dönen tecrübeli oyuncu sakatlıklarla boğuştuğu bir dönemi geride bıraktı. 36 yaşındaki yıldız 21 maçta forma giyerken 2 gol 2 asistlik performans sergiledi. 19 mücadelede ise görev alamadı. Gökhan Gönül’ün kariyerinde 3 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası, 3 Süper Kupa şampiyonluğu bulunuyor.

Nazım Sangare kaç maçta oynadı?

Fenerbahçe’de sağ bek olarak elde sadece Nazım Sangare kaldı. Haziran ayında başlayacak EURO 2020 için A Milli Takımın kampında bulunan tecrübeli oyuncu sezon içinde 20 karşılaşmada görev alırken 1 gol 1 asistlik katkı sağladı. 20 mücadelede ise forma giyemedi.

Fenerbahçe'nin sağ bek planı

Fenerbahçe yeni sezon planlaması dahilinde sağ bek transferi gerçekleştirecek. Sarı-lacivertlilerin listesinde Antalyaspor’dan Bünyamin Balcı ve Bursaspor’dan Burak Kapacak var. Akdeniz ekibinin oyuncusu Bünyamin Balcı geride bırakılan sezonda 35 maçta forma giyerken 2 gol 3 asistlik performans sergiledi. 20 yaşındaki genç oyuncunun Antalyaspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

GÖKHAN GÖNÜL İLE NEDEN DEVAM EDİLMEYECEK? DETAYLARI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Burak Kapacak transferi neden olmamıştı?

Fenerbahçe Burak Kapacak’ı geçen sezon yaz transfer sezonunda ve devre arasında genç oyuncuyu transferini gerçekleştirmeye çalıştı. İki kulüp anlaşma sağlayamayınca Burak Kapacak Bursaspor’da devam etti.

21 yaşındaki oyuncunun orijinal bölgesi sol kanat olmasına karşın sağ bek ve sağ açık gibi pozisyonlarda da rahatlıkla görev alabiliyor. Genç yıldız bu sezon 32 maçta 7 gol 7 asist yaparken Bursaspor ile 2024 yılına kadar sözleşmesi sürüyor. Futbolcu yeniden Fenerbahçe'nin gündeminde.

Senin için hazırladığımız haberler