Fenerbahçe Haberleri | Oosterwolde'den şampiyonluk açıklaması

Orhan Gülek
17.10.2023 - 20:27 | Son Güncellenme: 18.10.2023 - 11:46

Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Jayden Oosterwolde, Sarı-Lacivertliler'in şampiyonluk hayalini gerçekleştirmek istediklerini söyledi. İşte detaylar.

Fenerbahçe Haberleri | Oosterwolde'den şampiyonluk açıklaması

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Fenerbahçe'nin 2022-2023 sezonunda İtalya Seri A kulübü Parma'dan kadrosuna kattığı 21 yaşındaki genç sol bek Jayden Oosterwolde'nin yükselişi sürüyor. Forma şansı bulduğu zamanlarda fırsatı iyi değerlendiren genç oyuncu, performansı ve takımın durumu hakkında Ajansspor'a özel açıklamalarda bulundu.

"Aslında çok fazla gol atmadım"

22 yaşındaki sol bek Jayden Oosterwolde, Ajansspor'un sorularını yanıtladı. "İyi asistlerinin yanı sıra güzel gollerin var. Şimdiye kadar ki gollerinden en çok hangisini seviyorsun?" sorusu üzerine Jayden Oosterwolde "Sol bek oynuyorum ve aslında çok fazla gol atmadım. Ama İtalya'daki bir golümü çok beğeniyorum. Topu geriden alıp en ileriye giderek gol atmıştım. Aynı zamanda geliştirmem gereken şeylerden biri de buydu. Daha fazla goller atmak daha fazla asist yapmam gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe'deki arkadaşlık

Takımdaki arkadaşlıklar konusunu yorumlaması istenen ve Sarı-Lacivertliler'deki en sevdiği arkadaşı konusunda da defans oyuncusu, "Takımdaki herkes birbiriyle iyi arkadaş. Yaş olarak birbirine daha yakın oyuncularla daha yakın olmam normal. Ferdi, Joshua King ve Emre Mor ile çok yakınız. Çünkü yaş olarak da birbirimize yakınız. Benzer insanlarız. Futbol dışında da birlikte vakit geçirmekten keyif alıyoruz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Türk Milli Takımı'nı tercih edecek mi? Oosterwolde net konuştu!
Habere Git

Fenerbahçe'nin şampiyonluk özlemi: "Çok kararlıyız"

"Fenerbahçe 9 yıldır şampiyon olamıyor. Galatasaray ile büyük bir yarış var. Şampiyonluk yarışını nasıl görüyorsun?" sorusuna ise Oosterwolde şu cevabı verdi:

"Buraya geldiğimde Fenerbahçe'nin uzun süredir şampiyon olamadığını biliyordum. Bu sene çok kararlıyız. Odaklandık. Ana hedefimiz ligi kazanmak. Şu ana kadar da iyi gidiyoruz. Odaklanmış bir şekilde yolumuza devam edersek, kalitemizi de gösterirsek şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum. Galatasaray da iyi bir takım. İyi bir yarış olacağını düşünüyorum. En iyi olan takım kazansın."

"Her turnuvayı kazanmak istiyoruz"

Süper Lig'in yanı sıra UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluğun gelip gelemeyeceği sorusuna ise Oosterwolde, "Tabii ki de geleceğine inanıyorum. Kaliteli bir kadromuz var. Oynadığımız her turnuvayı kazanmak istiyoruz. Konferans Ligi'ni de Türkiye Kupası'nı da kazanmak istiyoruz." sözleriyle iddiasını ortaya koydu.  

"Hayatımda böyle bir taraftar daha önce hiç görmedim"

Fenerbahçe taraftarları hakkında da konuşan Hollandalı oyuncu, "Hayatımda böyle bir taraftar daha önce hiç görmedim. Her zaman çok destekliyorlar. Nereye gidersek gidelim oraya gelip bize sevgi gösteriyorlar. Şampiyonluğu kazanmamız için iyi bir sebep de bu. Onlara bu şekilde teşekkür edebiliriz." sözleriyle övdü. 

İlgini Çekebilir
Erden Timur: ''Ali Bey (Koç) de hesap vermeli''
Habere Git

İsmail Kartal'ın forma adaleti

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın forma adaletinin ve kendilerine nasıl davrandığı sorusu üzerine de Jayden Oosterwolde şu ifadeleri kullandı:

"Kendisi iyi bir teknik direktör. Oyunculara karşı her zaman dürüst. Her zaman gerçeği söylüyor. İşini de iyi yapıyor. Süreci iyi yönetiyor. İşi kolay değil; çünkü takımda çok iyi oyuncalar var. Oynadığımız her maçı kazandığımız için zaten kendisi için de kötü bir şey söylemek mümkün değil. "

"Dört kupayı da kazanabiliriz"

Bu sezon Süper Kupa, Türkiye Kupası, Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'ni kazanma şanlarının yüksek olduğunu dile getiren Oosterwolde, "Bir oyuncu olarak mücadele ettiğin her turnuvayı kazanmak istersin. Bizim bunu başaracak kadro ve kalitemiz var. Aynı zamanda bir aile ortamı var ve birlik oluşmuş durumda. Çok şey başarabileceğimizi düşünüyorum. Odağımızı her zaman yüksek tutarsak iyi çalışırsak dört kupayı da kazanmak için yüksek şansımız olduğunu düşünuyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler