Hande Yener, “Fenerbahçe’nin şarkımı kullanmasını Twitter’da öğrendim"

07.10.2023 - 09:49 | Son Güncellenme: 07.10.2023 - 09:54

Şarkıcı Hande Yener, Sibel Arna’nın Youtube kanalına konuk oldu ve Fenerbahçe Stadı’nda müziğinin çalınmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Detaylar.

Hande Yener, “Fenerbahçe’nin şarkımı kullanmasını Twitter’da öğrendim"

AJANSSPOR HABER

Türk pop müziğinin deneyimli isimlerinden Hande Yener, Sibel Arna’nın Youtube kanalına konuk oldu. Fenerbahçe Stadı’nda Edin Dzeko’nun golünde çalan “Beni Sev” şarkısı ve Sebastian Szymanski’nin golünde çalan “Söyle Bana Sebastian” şarkısı hakkında açıklamalarda bulundu.

Hande Yener: "X'ten öğrendim"

Siber Arna’nın “Ne Olursan Ol Rahat Ol” isimli programında açıklamalar yapan Hande Yener, Fenerbahçe Stadı’nda çalan şarkılarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yener, “Fenerbahçe’nin şarkımı kullanmasını X'ten (Twitter) öğrendim. Bir baktım TT olmuşum. Dzeko, ‘Beni Sev’ şarkısını söylemiş… Çok mutlu oldum, gurur duydum zaten takımın bir taraftarıyım” ifadelerini kullandı.

Beni Sev’i duyunca çok duygulandım

Fenerbahçe taraftarı olduğunu dile getiren Hande Yener, “Dzeko’nun golünde ‘Beni Sev’ şarkının çalması beni çok duygulandırdı. Bir futbolcu daha var adı Sebastian… Bir bakıyorum statta ya ‘Beni Sev’ ya da ‘Söyle Bana Sebastian’ çalıyor. Beni çağırıyor artık stat dedim. Fenerbahçe özel bir gece düzenledi ve konser yapmamızı rica ettiler. Ben de o gece Ali Bey’le tanışma fırsatı yakaladım, sağ olsun formamı da imzaladı” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Oosterwolde! Birçok takım peşinde...
Habere Git

Yener’den Beşiktaş ve Galatasaray yorumu

Dzeko ve Szymanski’nin gollerinde çalan şarkısı için açıklamalarda bulunan Hande Yener, şarkısının Beşiktaş veya Galatasaray tarafından kullanılması halinde, “Beşiktaş veya Galatasaray, oyuncuları için şarkımı kullanırsa ben stata gitmem. Sosyal medyadan paylaşır teşekkür ederim. Çünkü Fenerbahçeliyim” açıklamasında bulundu. 

Hande Yener’den Simge Sağın’a mesaj

Fenerbahçe taraftarı olduğunu vurgulayan Türk pop sanatçısı Hande Yener, Simge Sağın’ın Beşiktaşlı olduğunu ama Icardi’nin golünde çalınan “Aşkın Olayım” şarkısıyla Galatasaray stadına gitmesi hakkında sorulan soruya, “Simge bir şekilde kendince çözdü bu durumu. Ama eskiden beri Fenerbahçe taraftarıyım ben o yüzden olmaz. Bir kere Beşiktaş beni maça davet etti ama gidersem ne olur diye bilmediğim için gidemedim. Simge’ye soralım bunu” şeklinde cevap verdi.

Hande Yener’den stat açıklaması

Yener, 2000 senesinde Fenerbahçe Stadı’nın açılışını yaptığını söyledi. Yener, “Aziz Bey beni davet etmişti, daha sonra ikinci senede de davet etti ve kariyerimin başlarındaydım. O dönem her zaman Fenerbahçe maçlarına giderdim” açıklamalarında bulundu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak? İşte gündemdeki 3 isim...
Habere Git

“Ben halkın sanatçısıyım”

Sibel Arna’nın sorularına cevap veren Hande Yener, kendisini halkın sanatçısı olarak yorumladı. Yener, sözlerinde, “Ben artık halkın sanatçısıyım, kendimi öyle görüyorum. Bir ödül için aradılar beni, yılın kadın şarkıcısı veya en iyi klip gibi dallarda ödül vereceklerini söylediler. Ben de onları genç arkadaşlara verin bana halkın sanatçısı ödülünü verin dedim” cümlelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler