"Fenerbahçe'nin teklifi 2 milyon Euro"

15.07.2020 - 17:30 | Son Güncellenme: 15.07.2020 - 17:30

Yunan gazeteci Johny Gergopolous, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Omar Elabdellaoui, Galatasaray'a transfer oldu mu? Chuba Akpom, Fenerbahçe'ye mi transfer olacak?

"Omar'ın Galatasaray'a gideceğini düşünüyorum"

Omar Elabdellaoui'nin olası Galatasaray transferiyle ilgili konuşan Johny Gergopolous, "Omar'ın Galatasaray'la anlaştığı haberleri İstanbul'dan geliyor. Olympiakos bu haberi doğrulamadı çünkü lig hala devam ediyor. Olympiakos'un oynayacağı çok önemli bir Wolves maçı da var. Galatasaray'ın yaptığı görüşmelerde çok ilerlediğini söyleyebiliriz. Galatasaray bence Omar'la anlaşacak. Omar'ın Olympiakos'la devam etmeyeceğini söyleyebilirim. Olympiakos, maçlarını bitirene kadar Omar burada kalacak ancak sonrasında ben Galatasaray'a gideceğini düşünüyorum. Galatasaray, Ağustos ayını bekler mi bilmiyorum çünkü Omar'ın bir tatil süresi olacak. Galatasaray, bu konuda problem çıkarmazsa anlaşma sağlanacaktır.

Fenerbahçe'nin teklifi 2 milyon Euro!

Son olarak adı Fenerbahçe'yle geçen PAOK'un forveti Chuba Akpom'la ilgili konuşan Johny Gergopolous, "PAOK'un forvet oyuncusu Akpom, Fenerbahçe'nin kesinlikle gündeminde. Fenerbahçe, 2 milyon Euroluk bir teklif yapmış durumda. Oyuncunun satılık listesinde olduğunu biliyorum ancak PAOK'un beklentisi 2 milyon Euro'dan yüksek. Orta bir yolda buluşulursa anlaşma sağlanabilir. Paok kaynakları bu durumu doğruladı. Paok'un FFP ile problemleri var ve oyuncu satmaları gerekiyor. Çok değerli ve çalışkan bir oyuncu. Akpom'un çok karakterli bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim" diyerek sözlerini

Senin için hazırladığımız haberler