Fenerbahçe'nin teknik direktör planı! Karar verildi...

16.03.2021 - 12:27 | Son Güncellenme: 16.03.2021 - 12:33

Fenerbahçe haberleri... Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'un geleceği merak konusu oldu. Başkan Ali Koç ve yönetimi teknik direktör konusunda kararını verdi. Erol Bulut ile yola devam edilecek mi? İşte Fenerbahçe'nin planı...

Fenerbahçe'nin teknik direktör planı! Karar verildi...

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımın son maçlarda kaybettiği puanlar ile şampiyonluk yarışında ağır yara alması sonrası teknik direktör Erol Bulut ile yola devam edilip edilmeme konusu gündeme geldi. 46 yaşındaki çalıştırıcı ile ilgili Beşiktaş derbisi öncesi karar verildi.

Erol Bulut büyük umutlarla getirildi

Yaz transfer sezonunda 18, ara transfer döneminde 4 olmak üzere toplam 22 transfer gerçekleştiren ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak için Fenerbahçe büyük yatırım yaparken takımın başına da büyük umutlar ile teknik direktör Erol Bulut’u getirdi.

Derbiye Bulut ile çıkılacak

Geride kalan 30 haftalık bölümde Fenerbahçe’nin sahada ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçlar sonrasında teknik direktör Erol Bulut kredisini tüketti. Şampiyonluk yarışında Beşiktaş ile kritik karşılaşma oynayacak olan sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç 46 yaşındaki teknik adama son bir şans vererek derbiye çıkma kararı aldı.

Gelecek sezon yabancı bir teknik adam

Ancak; Beşiktaş derbisi kazanılsa bile oynanan oyun ve takımın gelişiminden memnun olmayan sarı-lacivertli yönetim teknik adam için kararını verdi. Sarı-lacivertliler, Erol Bulut Beşiktaş derbisini kazansa bile gelecek sezon kariyerli yabancı bir teknik direktör ile yola çıkacak. Yeni hocanın istediği eksik bölgelere transferler yapılacak ve teknik ekibini de kendi belirleyecek.

Listede hangi teknik adamlar var?

Fenerbahçe’nin listesinde Almanya milli takımından EURO 2020 sonrasında ayrılacak olan Joachim Low ve Lucien Favre gibi önemli teknik adamlar bulunduğu öğrenildi.
Fenerbahçe’nin teknik direktör Erol Bulut ile sezonu tamamlayamaması halinde ise Emre Belözoğlu'nun takımın başına gelmesi ya da geçici bir teknik direktörle sezonunun bitirilmesi planlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler