Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Ziyech için flaş iddia!

04.06.2018 - 20:40 | Son Güncellenme: 04.06.2018 - 20:40

İtalya Ligi’nde milli futbolcumuz Cengiz Ünder’in de formasını giydiği Roma, bir dönem Fenerbahçe’nin de transfer gündeminde yer alan Hakim Ziyech’i kadrosuna katmak istiyor.

Ajax, Ziyech için iyi bir transfer bedeli bekliyor

Hollanda ve İtalya basınında yer alan haberlere göre; Roma, Hollanda’da Ajax forması giyen Ziyech konusunda istekli olduğunu yazdı. Normal şartlarda 2021 yılının sonuna kadar Ajax ile sözleşmesi bulunan Faslı oyuncu için Roma Sportif Direktörü Monchi’nin etkili olabileceği konuşuluyor. Ajax ise iyi bir teklife sıcak bakabilir.

Twente’den Ajax’a transfer olmuş ve dikkatleri çekmişti

Ziyech'in Roma ile 5 yıllık prensip anlaşmasına varıldığı ve kısa zamanda resmi sözleşmenin de imzalanacağı iddia edildi.  Ayrıca Roma'nın bu transfer için gözden çıkardığı bedel ise 30 milyon Euro. Hakim Ziyech, 2016'da Twente'den Ajax'a 11 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

Fenerbahçe ile transferde adı anıldı

Daha önce transferde uzun süre adı Fenerbahçe ile anılan futbolcu, PSV’ye 3-0 kaybettikleri maç sonrasında taraftarlarla gerginlik yaşamış ve Faslı futbolcuya taraftarlar fiziki müdahalede bulunmuştu. Kendisine ait sosyal medya hesaplarından Ajax formalı fotoğraflarını kaldıran Ziyech’in de transfere sıcak baktığı dile getirildi. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler