Fenerbahçe'nin transfer hedefleri Kim'i bekliyor! İsim isim son durum

20.07.2022 - 11:21 | Son Güncellenme: 20.07.2022 - 11:35

Fenerbahçe, Güney Koreli Kim Min Jae'nin resmen satılmasıyla stoper transferi için düğmeye basacak. Tisserand giderse iki stoper alınacak. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin transfer hedefleri Kim'i bekliyor! İsim isim son durum

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, bir yandan Şampiyonlar Ligi'ndeki Dinamo Kiev eşleşmesini düşünürken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Cagliari'nin Brezilya asıllı İtalyan golcüsü Joao Pedro konusunda her konuda anlaşma sağlayan sarı lacivertliler kaleye, stopere, sol beke ve forvete takviye yapmak amacında.

Kim Min Jae'nin satılması bekleniyor

Sarı lacivertlilerde Jorge Jesus, Kim Min Jae'nin gideceğinden 3 gün önce haberi olduğunu belirterek gelişmenin sürpriz olduğunu açıklamıştı. Napoli ile Rennes'in dışında da Premier Lig ve Serie A'da bazı takımların Güney Koreli futbolcuyu transfer etmek istediği belirtiliyor. Serbest kalma maddesini kullanmaya hazır kulüpler Kim Min Jae'nin karar vermesini bekliyor. Sarı lacivertliler, yıldız stoperin transferinin sonuçlanmasının ardından kadrodaki eksikleri tamamlayacak.

İki stoper gelecek

Aynı şekilde Marcel Tisserand'a Udinese'den teklif bulunuyor. İlk gönderilen Avrupa listesine yazılmayan futbolcu, stoper pozisyondaki eksiklik nedeniyle son gün kadroya dahil edildi ve Kiev'e götürüldü. İtalyan kulübüyle anlaşma sağlanması durumunda Fenerbahçe stopere bir değil iki transfer yapacak.

Fenerbahçe'nin stoper hedefleri: Nino'ya teklif yapıldı

Fenerbahçe'nin stoper hedefleri şöyle...


Nino (Fluminense): Sarı lacivertlilerin Kim'in yerine istedikleri birinci sıradaki futbolcu Nino. Brezilya takımına 3,5 milyon Euro'luk ilk teklif yapıldı ve oradan gelen yanıt bekleniyor. Brezilya takımının talebinin ise 8 milyon Euro olduğu belirtiliyor. Kim'in satışının yapılmasının ardından transfer noktalanmaya çalışılacak. Brezilyalı savunmacının sözleşmesi 2024 yılında bitiyor. Oyuncu Avrupa'ya gitmeye sıcak bakıyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Kiev'de avantaj peşinde
Habere Git

Tisserand yerine Penetra: Kontenjan etkisi

Alexandre Penetra (Famalicao): Sarı lacivertliler Kim ve Tisserand ayrılırsa 4. stoper olarak Alexandre Penetra'yı istiyor. 20 yaşındaki Portekizli oyuncu alt yaş milli takımlarında 10'dan fazla kez forma giydiği için TFF'nin tanıdığı 14+3 yabancı kuralına uygun. Bu da transfer ihtimalini güçlendiriyor. Kasaya sıcak para girişi ve Tisserand'ın gidişinin ardından 4. stoper için bir numaralı aday. Famalicao, Penetra için 6 milyon Euro istiyor ancak sarı lacivertliler pazarlıkla bu rakamı düşürmeye çalışacak. 

Leo Ortiz'le henüz görüşme yok

Leo Ortiz (RB Bragantino): 26 yaşındaki Leo Ortiz, Jorge Jesus'un listesinde bulunan isimlerden. Son iki yıldır gösterdiği çıkış ile dikkat çekiyor. Fenerbahçe şu an için RB Bragantino ile temasa geçmedi. Nino transferinde bir olumsuzluk yaşanırsa rota Leo Ortiz'e dönebilir.

Arsenal Pablo Mari'yi satmak istiyor

Pablo Mari (Arsenal): Jorge Jesus'un Flamengo'dan öğrencisi olan Pablo Mari Ocak 2020'de Arsenal'e transfer oldu. Premir Lig ekibinde beklentileri karşılayamayan Pablo Mari kiralık olarak İtalya'da Udinese'de forma giydi. Arsenal, 28 yaşındaki İspanyol futbolcuyu göndermek istiyor. Fenerbahçe,öncelik verdiği stoperleri transfer edemezse alternatif isimler arasında yer alıyor.

John Anthony Brooks önerildi

Fenerbahçe ile olumlu ilişkileri olan Rogon menajerlik firması da stoper için futbolcusu ABD'li oyuncu John Anthony Brooks'u önerdi. 29 yaşındaki futbolcu 2018'den bu yana Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'da forma giyiyordu. Futbolcunun sözleşmesi bitti ve bonservisi elinde bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler