Fenerbahçe'nin transferde hedefi değişti

Cüneyt Muharremoğlu
01.12.2022 - 13:06 | Son Güncellenme: 01.12.2022 - 13:12

Son dakika haberi... Fenerbahçe, ocak ayında savunmaya takviye yapmak için görüşmeleri sürdürüyor. Ancak Joao Pedro'nun sakatlığına bağlı olarak forvet arayışı başladı.

Fenerbahçe'nin transferde hedefi değişti

Aygün ÖZİPEK -AJANSSPOR

Fenerbahçe, dün Kadıköy'de Rayo Valleconu'yu 3-1 yenerken oynanan futbol beğeni kazandı. Ancak oyuna 60. dakikada giren Joao Pedro'nun 68. dakikada takımına penaltı kazandırdığı pozisyonda sakatlanması moralleri bozdu.

Doktorlardan haber bekleniyor

İlk gelen bilgilere göre Brezilya asıllı İtalyan futbolcunun dizinde ciddi bir sorun bulunuyor. MR sonuçlarından sonra 30 yaşındaki futbolcunun sahalardan ne kadar ayrı kalacağı belli olacak.

Sözleşmesi askıya alınabilir

Joao Pedro'da korkulan olursa futbolcunun uzun saha yeşil sahalara dönememesi söz konusu. Böyle bir durumda, Pedro'nun ismi Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderilmeyecek ve sözleşmesi askıya alınacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den transfer harekatı! 2 bölge için 8 isim masada
Habere Git

Fenerbahçe'nin hesabı bozuldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, ocak ayında özellikle sakatlıklar yaşadığı stoper bölgesine takviye yapılmasını istemişti. Sarı lacivertliler, ayrıca Ezgjan Alioski'yi yedekleyecek genç bir sol bek arayışında. Ancak Pedro'nun sakatlığı Fenerbahçe'nin hesaplarını bozdu.

Forvete isim arayışı başladı

Sarı lacivertliler, Pedro'dan gelebilecek kötü bir habere karşı forvet arayışlarına başladı. Doktorlardan gelecek habere göre ocak ayında hücum bölgesine bir takviye yapılması düşünülüyor.

Serdar Dursun ve Joshua King kaldı

Dünya Kupası'nda bulunan Enner Valencia ve Mitchy Batshuayi'nin yokluğunda Fenerbahçe'de ileri ikilide oynayabilecek Serdar Dursun ve Joshua King kaldı. 

Senin için hazırladığımız haberler