Fenerbahçe'nin transferde stoper planı ortaya çıktı!

24.05.2019 - 08:47 | Son Güncellenme: 24.05.2019 - 11:47

Fenerbahçe'nin transferde stoper planı ortaya çıktı!

Kötü bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan Fenerbahçe, gelecek sezon için temelleri sağlam atmak istiyor. Sarı-lacivertlilerin, stoper pozisyonunda mutlaka transfer yapmak istediği ve İngiliz ekibi Leicester City’de oynayan Çağlar Söyüncü için girişimlerin olduğu iddia edildi. Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe’ye transfer olacak mı? Yaşanan gelişmeler ve detaylar haberde…

Fenerbahçe'nin transferde hedefi Çağlar Söyüncü

Akşam'ın haberine göre; Fenerbahçe, Martin Skrtel ve Roman Neustadter ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Skrtel ve görüşmelerin tıkandığı, Roman ile de yolların ayrılmak istendiği biliniyor. Hedefte ise milli futbolcu Çağlar Söyüncü var.

Ersun Yanal, Çağlar'ı kadrosunda görmek istiyor

Teknik direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda harekete geçen Fenerbahçe, 23 yaşındaki Çağlar Söyüncü’yü kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe'de kadro iskeleti genç oyunculardan kurulu olacak

Genç oyunculardan kurulu bir takım iskeleti kurmak isteyen Fenerbahçe, stoper pozisyonunu Çağlar Söyüncü’ye emanet edecek.

Çağlar Söyüncü de transfere sıcak bakıyor

Bu sezon Leicester'da 15 maçta 372 dakika süre alan futbolcunun da şans bulabileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı ve Fenerbahçe’nin teklifine olumlu yanıt verebileceği ifade edildi.

Fenerbahçe'nin rakibi Monaco

İngiliz ekibi, 2023’e kadar sözleşmesi olan ve Monaco’nun da gündemine gelen Çağlar Söyüncü’yü en az 1 sezon kiralık göndermek istiyor. Fenerbahçe ise kiralama süresini 2 yıl yapmak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler