Ceyhun Kazancı'dan Samet Akaydın Açıklaması: "Fenerbahçe İle Anlaşmak Üzere"

İsa Kethüda
08.12.2022 - 14:17 | Son Güncellenme: 08.12.2022 - 14:32

Transfer haberleri... Süper Lig ekibi Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Samet Akaydın hakkında açıklama yaptı...

Ceyhun Kazancı'dan Samet Akaydın Açıklaması: "Fenerbahçe İle Anlaşmak Üzere"

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Adana Demirspor forması giyen Samet Akaydın için temaslarının olmadığını söyledi. İşte Kazancı'nın başarılı savunma oyuncusu için yapmış olduğu açıklama...

"Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğunu duydum sadece"

Fanatik'e konuşan Kazancı, "Samet Akaydın için direkt temasımız olmadı. Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğunu duydum sadece" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Samet Akaydın ile prensip anlaşmasına vardı

Bilindiği üzere, teknik direktör Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda savunma hattına bir stoper eklemek isteyen Fenerbahçe, Samet Akaydın için Adana Demirspor ile prensip anlamasına vardığı iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
Ceyhun Kazancı'dan transfer itirafı! Feghouli, Ziyech, Caner...
Habere Git

Samet Akaydın 3 milyon Euro

Ayrıca Adana Demirspor, Samet Akaydın için ilk aşamada Fenerbahçe'den 3 milyon Euro talep etmiş, ancak Adana ekibi pazarlıklarda indirime gitmişti. Kanarya'nın teklifi ise 1.5 milyon Euro civarındaydı.

Murat Sancak'tan Samet Akaydın açıklaması

Trabzon kökenli Samet Akaydın'ın "Fenerbahçe'de futbol oynamam" dediği iddiası bizzat Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak tarafından yalanlanmıştı. Sancak, "Kararı sadece ben veririm" diyerek Fenerbahçe'ye adeta yeşil ışık yakmıştı.

Samet Akaydın'ın bu sezonki performansı

Adana Demirspor ile olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden milli oyuncu, bu sezon forma giydiği 13 maçta 1 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un listesindeydi! Kulübüne rest çekti...
Habere Git

Tayyip Talha olmadı... Samet Akaydın olacak mı?

Öte yandan, Fenerbahçe sezon başında Adana Demirspor'dan bir başka savunma oyuncusu Tayyip Talha Sanuç'u istemiş hatta söz de kesmişti ancak Serdar Dursun'un takasta Adana ekibine gitmeyi kabul etmemesi üzerine Sanuç, Beşiktaş'a transfrer olmuştu.

Samet Akaydın kimdir?

Trabzon doğumlu Samet Akaydın futbola İdmanocağı ve Trabzonspor'un altyapısında başladı. Sırasıyla Boluspor U21, Arsinspor, Sancaktepe Belediye, Şanlıurfaspor, Keçiörengücü formalarını giydi. Ocak 2021'de Adana Demirspor'a geldi.   

Samet Akaydın, Montella ile büyük çıkış yaptı

28 yaşındaki stoper İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'nın takımın başına gelmesinden sonra büyük çıkış yakaladı ve Türkiye A Milli Takımı'na kadar yükseldi. Montella, Samet Akaydın için "Şu ana kadar Süper Lig'de takip ettiğim en iyi stoper" demiş ve "Umarım elimizden almazlar" ifadesini kullanmıştı. Bu sezon 13 maçta görev alan Samet Akaydın'ın 1 golü bulunuyor.

İlgini Çekebilir
F.Bahçeli yıldıza flaş talip! Ocak ayında...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler