Fenerbahçe'nin yeni hocayla ilk transferi takımın içinden geldi!

Burak Alaca
10.01.2024 - 21:28 | Son Güncellenme: 11.01.2024 - 16:57

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'da Sarunas Jasikevicius döneminde şimdiye kadar hep beklentinin altında kalan isimden yeni transfer etkisi yarattı.

Fenerbahçe'nin yeni hocayla ilk transferi takımın içinden geldi!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'da birkaç hafta önce başlayan Koç Sarunas Jasikevicius dönemi dolu dizgin devam ediyor.

Fenerbahçe'den üst üste galibiyetler

Dimitris Itoudis döneminin EuroLeague'de son 7 maçında 6 mağlubiyet alan Fenerbahçe, Sarunas Jasikevicius göreve geldikten sonra 8 maçta 7 galibiyet çıkarmayı başardı.

Tyler Dorsey yeni transfer etkisi yarattı

Fenerbahçe'de Sarunas Jasikevicius döneminin öne çıkan isimlerinin başında 27 yaşındaki skorer Tyler Dorsey geldi. 1.93'lük yıldız dün Sarı-Lacivertlilerin 91-76 kazandığı maçta 24 sayıyla yıldızlaştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’den minik taraftarlara dev jest
Habere Git

Fenerbahçe'nin yıldızı kısa sürede iş bitiriyor

Tyler Dorsey, Sarunas Jasikevicius döneminde EuroLeague'de çıktığı 8 maçta ortalama 17 dakika süre alırken; %48.2 üçlük, %54.2 iki sayılık isabet oranı ile 12.2 sayı ortalaması tutturdu.

Fenerbahçe az daha Ergin Ataman'a kaptırıyordu

Fenerbahçe'de eski koç Dimitris Itoudis ile arasının kötü olduğu iddia edilen oyuncunun adı yaz aylarında uzun süre Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos BC ile anılmış, tarafların imza aşamasına kadar geldiği söylentileri yayılmıştı.

İstikrarsızlığı ile Fenerbahçelilerin tepki çekmişti

2022-2023 sezonun şubat ayında Fenerbahçe'ye katılan Tyler Dorsey'in o günden bu yana gösterdiği istikrarsız performans taraftarların büyük tepkisini çekiyordu. Yunan Milli Takımı'nda oynayan yıldız oyuncunun yeni koçu ile yakaladığı çıkış Sarı-Lacivertliler cephesinde büyük sevinçle karşılandı.

İlgini Çekebilir
Abdulkadir Selvi 'den Ali Koç'a: ''Bu uyarı senin için…''
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler